"Kongla" med fellesarealer litt utenom det vanlige

"Kongla" med fellesarealer litt utenom det vanlige

Scroll for å lese mer

Når du i fremtiden besøker Skårerbyen vil «generatorene» være noe av det første du legger merke til. Disse to signalbyggene vil skille seg ut fra den øvrige bebyggelsen – ikke bare arkitektonisk, men også i funksjon. Målet er å skape et fellesareal og en møteplass, til gode for de som bor der.

Designer fremtidens nabolag

 

I Skårerbyen bygger vi to slike hus med felles nabolagsfunksjoner. De vil dekke et kjærkommet behov for ekstraarealer - enten man trenger ekstra plass til en barnebursdag, et beboermøte eller et arbeidsrom. 

Det første av disse to husene,"Kongla", blir en del av Løkkatunet som vi nå starter salget på.  

«Konglas» fellesfunksjoner vil fungere som en samlende markør for de første husene på Løkkatunet. Beboerne får her tilgang til flotte og funksjonelle fellesområder. Vi planlegger selskapslokale med storkjøkken, ski- og sykkelverksted, kjølerom for mottak av matkasser samt løse- og fastmonterte aktivitetstilbud som yogamatter og klatrevegg. Her kan beboerne samles til møter, arrangere selskap og juleverksted og ellers dyrke sosialt fellesskap med flere over nyttige- og inspirerende gjøremål.

 

«Konglas» arkitektur bidrar til å skape identitet for alle i nabolaget og er plassert sentralt langs «hei-veien» som skal gå nordover gjennom Skårerbyen. 1.etasjen vil fungere som en «lanterne» for både beboere og besøkende til området, og skal bidra til at det er lett å orientere seg for store og små.

Tilbake