Visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Scroll for å lese mer

Du skal trygt kunne kjøpe ny bolig uten smittefare. Selvaag Bolig følger de retningslinjer for smittevern som er utarbeidet av Eiendom Norge i samarbeid med helsemyndighetene.

Om visninger og kjøpsprosessen

  • For annonserte visninger ber vi deg om å ta kontakt med megler før visning og melde fra om at du kommer.
  • Vi holder minst en meters avstand og ønsker velkommen med et smil, men uten å håndhilse!
  • Vi reiser til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko, og oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme.
  • Visning tilrettelegges for god håndhygiene med antibac, engangshansker e.l. ved ankomst.
  • Vi ber om at du avstår fra visning hvis du er i karantene eller har symptomer på korona-smitte. Ring selger ved usikkerhet, slik at vi kan finne andre måter å vise deg boligen på.
  • Trykte prospekter byttes ut med digitale for å hindre smitte.
  • Ønsker du ikke komme på visning, sender vi gjerne all informasjon digitalt så kan vi "møtes" på telefon eller video for gjennomgang.
  • Kjøpetilbud og kjøpekontrakter kan signeres digitalt. 

Velkommen til trygg visning!

Vi forholder oss hele tiden til Helsemyndighetenes retningslinjer, og gjør oppmerksom på at disse kan bli endret på kort varsel.

Dersom du ikke kan stille på visning møter vi deg gjerne over FaceTime eller tilsvarende. Vi har laget filmer for å illustrere hvordan det kan foregå - klikk her for å snurre film.


Om boligkjøpet

Selger gjør oppmerksom på at utbruddet av coronaviruset har endret forutsetningene for å estimere ferdigstillelsestidspunkt iht. salgsprospektet. Forutsatt fremdrift for inngåelse av totalentreprisekontrakt, prosjektering, byggetid offentlig saksbehandling osv. vil kunne bli påvirket av den rådende situasjonen og derved medføre forsinket overtakelsestidspunkt av Deres leilighet. Selger tar derfor forbehold om at angitt ferdigstillelsestidspunkt i salgsmaterialet blir utsatt i tid.

Tilbake