Visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Visninger og boligkjøp etter coronautbruddet

Scroll for å lese mer

Du skal trygt kunne kjøpe ny bolig uten smittefare. Selvaag Bolig følger de retningslinjer for smittevern som er utarbeidet av Eiendom Norge i samarbeid med helsemyndighetene.

Om visninger og kjøpsprosessen

Vi holder minst to meters avstand og ønsker velkommen med et smil, men uten å håndhilse! Vi reiser til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko, og oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme. Visning tilrettelegges for god håndhygiene med antibac ved ankomst.

Trykte prospekter er byttet ut med digitale for å hindre smitte. Kjøpetilbud og kjøpekontrakter kan signeres digitalt. 

Ønsker du ikke komme på visning, sender vi gjerne all informasjon digitalt og avtaler et møte på telefon eller over video. Vi har laget film for å illustrere hvordan det kan foregå - klikk her for å snurre film.

Vi ber om at du avstår fra visning hvis du er i karantene eller har symptomer på korona-smitte. Ring oss om du er usikker, slik at vi kan finne andre måter å vise deg boligen på.

For annonserte visninger ber vi deg om å ta kontakt med megler før visning og melde fra om at du kommer.

Vi forholder oss hele tiden til helsemyndighetenes retningslinjer, og gjør oppmerksom på at disse kan bli endret på kort varsel.

Om boligkjøpet

Selger gjør oppmerksom på at utbruddet av coronaviruset har endret forutsetningene for å estimere ferdigstillelsestidspunkt iht. salgsprospektet. Forutsatt fremdrift for inngåelse av totalentreprisekontrakt, prosjektering, byggetid, offentlig saksbehandling osv. vil kunne bli påvirket av den rådende situasjonen og derved medføre forsinket overtakelsestidspunkt av din leilighet. Selger tar derfor forbehold om at angitt ferdigstillelsestidspunkt i salgsmaterialet blir utsatt i tid.

Tilbake