Mortensrud - et godt sted å bo

Mange barnehager, flere fine lekeplasser, det er stille og rolig og gode kollektivforbindelser med både buss, t-bane og tog i nærheten er bare noe av det de som bor på Mortensrud liker ved stedet.

Selvaag Bolig bygger nå nye rekkehus sentralt på Mortensrud. Vi tok derfor turen til Mortensrud for å snakke med folk om hvordan det er å bo her. 

Her er det fint å bo

På Mortensrud er servicetilbudet godt tilrettelagt og det er kort vei til både matbutikk og Senter Syd med stort utvalg av butikker. Her finner du også lege, tannlege og andre helsetjenester.

Det er også kort vei til flotte skogsområder og turstier i Østmarka. Et populært turmål er Skullerudstua med servering av vafler og kakao. 

Om du liker golf så finner du golfbanen på Grønmo rett i nærheten. Dette er en 18 hulls park/skogsbane med brede fairways, store greener og tees. 

Bispelua rekkehus

Byggingen er i gang og rekkehusene ligger rolig i helling med gode solforhold. Rekkehusene kommer i flere størrelser, ca 90, 115 og 130 kvm, med 3 til 4 soverom. Perfekt for barnefamilier!

Meld interesse her!

Tilbake