Velkommen til smakfulle Løren

Velkommen til smakfulle Løren

Løren byr på et kulinarisk verdenskart. Nyt et pakistansk festmåltid på mandag, velsmakende håndverksburger på tirsdag og frisk sushi på onsdag. Ved å bo på Lille Løren Park kan du lett bli bortskjemt i den kulinariske verden.

På Løren finner du serveringstilbud som passer alle typer selskap og situasjoner innen en radius på bare noen hundre meter. Enten du møter en venn for kaffe eller skal samle familien til pizzakalas, kan du smette på deg skoene og sitte ved bordet på minutter.

image3oyt9.png

Favoritter på formiddagen

Kaffebrenneriets utvalg passer godt til både frokost og lunsj. Her er det godt med rom for den som vil sitte ned, mens tilbudet også er supert for alle som ønsker noe å ta med på veien. Baker Hansen har et godt utvalg av brød og kaker som du kan ta med hjem til familien, etter at du har kost deg med din egen lunsj. Nykommeren Grains tilbyr blant annet salater, galette og quiche til lunsj. Det franskinspirerte konseptet har også søte fristelser som hever formiddagskaffen til et nytt nivå.

Flere forskjellige asiatiske kjøkken

Baithak byr på et bredt utvalg varmretter fra Pakistan. Sanjay’s serverer spesialiteter fra India og satser i stor grad på bespisning i restauranten. Har du lyst på sushi kan Umai Sushi tilby retter tilberedt etter japansk tradisjon og familiens egne oppskrifter. Er du interessert i den perfekte kombinasjonen av friskt og spicy, bør du besøke Eat Thai.

Inviter venner og familie

Du kan gjerne kalle Fryd Løren en gastropub. Her finner du klassisk bar food med en håndverkstvist, i tillegg til et utvalg salater og pasta. Peppes Pizza har også funnet seg en plass på Løren. Uansett alder vil du finne en favoritt på menyen til den populære familierestauranten.

Ta med hjem

De aller fleste spisestedene på Løren tilbyr take away, og mange baserer seg tungt på dette. Hos VU finner du et enormt utvalg retter fra de sørøstlige delene av Asia, hos Osloves Pizza får du i tillegg til pizza en rekke burgere, kebab, grillretter og fish and chips. Løren Kiosk og grill byr også på en full pizza og grill-meny i tillegg til spesialiteter som vårruller og samosa. Dominos Pizza ligger midt i Lørenveien.

Lage selv

Du har tilgang til et stort utvalg av råvarer og ingredienser på Løren. Det er mange dagligvarebutikker å velge mellom og Meny-butikken på Løren Torg er blant de beste i byen.

Like i nærheten

Har du lyst på en liten spasertur før maten kan du gå til Vinslottet på Hasle. Der finner du

Hasle Linje Gastropub som har en stor uteservering. Det er et idyllisk alternativ de gangene du ikke ønsker å nyte ettermiddagssolen fra egen veranda i Lille Løren Park.

Les mer om hva Løren har å by på her!

Tilbake