Boligeiere smiler på Kaldnes Brygge

Boligeiere smiler på Kaldnes Brygge

Scroll for å lese mer

Kaldnes Brygge består i dag av 750 boliger og 700 arbeidsplasser, og har blitt en ny bydel i Tønsberg. Over 90% trives svært godt med å bo på Kaldnes Brygge.

− Det er flere grunner til at det er attraktivt for mange å flytte til Kaldnes: nærhet til byen, kort vei til arbeidsplasser, nærhet til Teieskogen og marka. Det har også blitt etablert bildelingsløsning på Kaldnes, så bil trenger man heller ikke her, sier Rune Magnus Thomassen regionsjef i Selvaag Bolig.

Fornøyd slår han fast at Kaldnes Brygge ligger i tøffelavstand til vannet. Her kan man ta heisen ned, rusle i tøflene ut til båten og ta seg et morgenbad. Han legger til at uteområdene også får mye skryt, disse har vært nøyeplanlagt helt fra begynnelsen.

Utbyggingen på Kaldnes har nå kommet ca. halvveis. Fordelen ved dette er at flere av byggene er ferdig og interessenter kan komme og fysisk se på kvaliteten som er levert. De kan også slå an en prat med de som bor her, og på den måten få kunnskap om at Kaldnes Brygge er et godt sted å bo. I tillegg til kan de, som normalt, komme innom våre kontorer for informasjon.

Litt om Kaldnes Brygge: Det bygges nå en urban og levende bydel på Kaldnes, med gåavstand til sentrumskjernen og fjorden som nærmeste nabo. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv.

Vi har fortsatt boliger til salgs, klikk her ved interesse.

Tilbake

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Kaldnes Brygge.