Heimdal Stasjonsby

Heimdal Stasjonsby

Scroll for å lese mer

Flytt inn i utsiktsleilighet på Heimdal Stasjonsby nå

På Heimdal stasjonsby kan du flytte rett inn i drømmeleiligheten nå. Det er kun to leiligheter igjen og begge ligger høyt med god utsikt og flotte solforhold. Heimdal stasjonsby ligger kun 1 minutt fra Heimdal sentrum.

 

Toppleilighet med takterrasse:

Toppleiligheten har en 25 kvm vestvendt takterrasser med sol helt til solnedgang samt en 10 kvm østvendt terrasse hvor du kan nyte morgensolen. Leiligheten er på 91 kvm og har en praktisk planløsning med felles stue og kjøkken, separat bad og WC og 2 soverom. Store vindusflater gir fine lysforhold og den gode takhøyden gjør at leiligheten føles ekstra romslig.

2 parkeringsplasser medfølger leiligheten. Leiligheten er splitter ny, har vannbåren varme i gulv, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og heis fra parkeringskjeller.

Her kan du flytte rett inn i en moderne leilighet som har alt du trenger.

Les mer på: 

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=131856276

 

Leilighet i 7. etasje med utsikt

Den andre ledige leiligheten ligger usjenert til i 7. etasje og er vendt mot vest. Den er på 88 kvm og har balkong på 12 kvm. Leiligheten har stor stuesone og flott utsikt mot Heimdal sentrum. Du får 2 soverom og 2 bad og i tillegg medfølger 2 parkeringsplasser. Også denne leiligheten er helt ny med vannbåren varme i gulv, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og heis fra parkeringskjeller. Her kan du kjøpe i dag og flytte inn i morgen!

Les mer:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=131854859

 

Tilbake

Kontakt oss om Heimdal Stasjon

Kontakt oss om du vil vite mer!