Heimdal Stasjon nær utsolgt

Heimdal Stasjon nær utsolgt

 Marit Søreng (nr to fra høyre) gleder seg stort til å flytte inn i 4. etasje.

På den såkalte Kryddertomta på Heimdal har utbyggerne Heimdal Sag Invest AS og Selvaag Bolig ASA reist “Heimdal Stasjon” fordelt på tre boligblokker. Innflytting i mai allerede!

Dette er første trinn i det som, sammen med Saga Park i nordenden av Industriveien, til slutt skal bli Heimdal Stasjonby. Sist lørdag kom en rekke av de nye boligeierne for å ta sine kommende boliger i øyesyn. 

 –Det har vært en salgssuksess, sier eiendomsmegler Mette Leinum i EiendomsMegler 1. Det er nå kun få ledige leiligheter igjen, men de er til gjengjeld i variert størrelse og prisklasse. Det blir innflytting i mai.

Spente kjøpere

Nelly Reinåas flytter snart inn i 3. etasje med utsikt mot jernbanen og “gammelbutikken“ Reinaas Fargehandel som i hennes tid også holdt til nede i Ringvålvegen. Sønn Stein-Are og svigerdatter Hege er med for å ta mål for skap, tapeter og gardiner. –Og for å finne feil i sparkling og grunnarbeid, ler Stein-Are, som etter en mannsalder i faget ikke kan dy seg helt.

Lokale kjøpere

Marit Søreng har bodd med sin mann på Kolsåsen i 40 år, men de er nå klare for et liv i enklere og mer sentrumsnære omgivelser. –Vi har stortrivdes der, men dette blir riktig for oss nå, fastslår Marit. 

 –Vi ser at det er mange lokale kjøpere her ved Heimdal Stasjon, sier eiendomsmegler Tonje Borthen. –Til nye interesserte kan jeg si at det nå er mulig å avtale visning i flere av de ledige leilighetene.  Borthen og hennes kolleger er allerede i full gang med å selge leiligheter i Saga Park, det andre prosjektet under Heimdal Stasjonsby-paraplyen. Her føres det opp ytterligere 177 2- til 4-roms leiligheter.  I tillegg kommer åtte duplex-leiligheter som går over to plan og har tre eller fire soverom.

Høy kvalitet - faste priser

Eiendomsmegler Mette Leinum trekker gjerne frem den høye kvaliteten på leilighetene. –Vannbåren gulvvarme er selfølgelig et pluss, og byggene har både parkeringskjeller og heil. –Med faste priser som strekker seg fra 2,2 til 7,5 millioner vil man også få et variert bomiljø, mener hun. 

Tilbake