Heldig vinner av elektrisk sparkesykkel

Heldig vinner av elektrisk sparkesykkel

Vi gratulerer Helene og Christoffer med ny elektrisk sparkesykkel! El-sparkesykkelen er en del av Selvaag Bolig sin julekalender, som trekkes hver dag fram til jul.

Paret har kjøpt leilighet på Lørenporten som ligger sentralt til på Løren. Det flotte med Løren er at det er en egen småby midt i storbyen Oslo, med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Helene og Christoffer gleder seg til å flytte inn i helt ny leilighet.

Les mer om leilighetene på Lørenporten her

Gratulerer så mye til Helene og Christoffer med ny el-sparkesykkel! Vi tror denne blir perfekt for små ærender på Løren.

Innflyttingsklare leiligheter på populære Løren

På Løren har du alt du trenger i umiddelbarhet nærhet. Her finner du skoler, barnehager og servicetilbud i hyggelig gangavstand. Kort vei til T-bane sørger for at du unngår kø og rush til og fra jobben. Butikker, kafeer og spisesteder gjør Løren til en egen småby du vil trives i og føle tilhørighet til.

Lørenporten ligger sentralt på Løren med kort vei til både Økern og Løren T-banestasjon. Det består av 7 bygg med tilsammen 448 leiligheter. Praktisk med heis og parkering i garasje.

Vi har nå ferdigstilte 3- og 4-roms leiligheter med gode kvaliteter. Se oversikt over ledige leiligheter hvor du kan flytte rett inn.

De ferdigstilte leilighetene leveres med oppgraderte bad med varme i gulv.

 

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lørenporten