Moderne og harmonisk bryggeliv – tett på byen

Moderne og harmonisk bryggeliv – tett på byen

Scroll for å lese mer

På morgenen nytes kaffen ute på balkongen, før du skal sykle til byen og handle det siste til sommerfesten. Solen speiler seg i sjøen, og kaster dansende refleksjoner opp langs husveggen der du sitter. I vannkanten like nedenfor får du øye på en liten flokk med ender som tar sitt morgenbad, og idet du trekker inn den friske sjøluften fristes du nok til at du henter håndkledet og slår følge. Du har tid nok – for sentrum er bare fem minutter unna.

De siste 15 årene har Kaldnes Brygge blitt forvandlet til en harmonisk forlengelse av sentrum. Som gamle sjøboder ligger husene på rekke langs bryggekanten, og strekker seg opp i høyden. Herfra har du det meste av byen innen 5–10 minutters gangavstand.

Kort vei til sentrum over gangbroa


Kaldnes Brygge har siden begynnelsen vært en suksess. De ulike delprosjektene har etter hvert satt et nytt preg på bybildet. Nybyggprosjektet «Beddingen», som vil strekke seg utover piren langs den nye bystranden blir ikke noe unntak. 

Vedlikeholder utsikten
Teglen, i kombinasjon med behandlede treplater og lysere plater av aluminium, er valgt for at byggene skal vare i lang tid – med minst mulig vedlikehold. Arkitekten har ønsket å tilføre et slankere uttrykk på husene, og har lagt inn sprang, vinkling og en ark i fasaden. Det gir plass til et ekstra rom innendørs, samtidig som uttrykket utendørs blir mer spennende.

Variert uttrykk på fasadene med bruk av tegl, tre, aliminium og glass. 


Byggene får sin egen identitet i farger og utforming, men tar samtidig opp elementer fra omkringliggende bebyggelse. Store glassflater strekker seg oppover langs etasjene, slik at mye lys slippes inn.

Det blir godt med plass også i de private uterommene, siden hver leilighet får én eller to balkonger. På bakkeplan får leilighetene markterrasser. De romslige balkongene utformes med glassrekkverk, ettersom beliggenheten gir mindre behov for skjerming. Her skal du kunne nyte utsikten åpent og fritt.

Kompromissløst tilrettelagt
Innomhus er det også kompromissløs god standard, med én-stavs eikeparkett, integrerte hvitevarer og vannbåren gulvvarme i alle rom. Det hele er nøye gjennomtenkt, med rasjonelle planløsninger som er tilrettelagt for å gjøre møbleringen enklere. Med gulvbåren varme slipper du nemlig å flytte radiatorer eller panelovner når du har bestemt deg for hvor skapet skal stå.

Under husene kommer underjordisk parkeringsanlegg, hvor parkeringsplassene tilrettelegges for muligheten til elbillading. Her blir det dessuten en større felles sykkelparkering, som er gunstig for de som vil ha et praktisk transportmiddel i hverdagen. For båt- og sjølivsinteresserte finnes det løsninger for oppbevaring av kajakk – eller kanskje frister det med egen båtplass i båthavnen like utenfor? Du trenger bare å ta heisen ned, og finne det meste av muligheter innen rekkevidde.

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Beddingen