Gode hjem tuftes på kvalitet

Gode hjem tuftes på kvalitet

Scroll for å lese mer

Prosjektsjef Bjørn Andersen i Selvaag Bolig har klare mål for hvordan livet på Langhus 1405 skal bli for områdets nye beboere. Midt i skogholtet ved Langhus sentrum legger det nye boligområdet til rette for hverdager med lavere hvilepuls – med kort vei til urbane tilbud og opplevelser.

Bjørn Andersen har brukt halve livet på å bygge boliger og nabolag av alle slag. Han har en klar formening om at gode hjem må tuftes på god bokvalitet.

– Et hjem er mer enn bare de tekniske spesifikasjonene ved en bolig. Det er også følelsen av tilhørighet, av naboskap, gode minner og et godt liv. Min ambisjon er at vi bygger boliger og nabolag som blir hjemmet til generasjoner av mennesker i årene som kommer, forteller prosjektsjefen.

Selvaag Bolig har lang fartstid på Langhus, med byggingen av flere boligprosjekter i området allerede på 1970-tallet. Nå fortsetter boligutbyggeren utviklingen av et nytt nabolag på Langhus, med moderne arkitektur og unik stedstilpasning – skreddersydd for fremtidens behov.

SKREDDERSYDD BELIGGENHET
Fra Langhus 1405 er det kort vei til det meste. Store friområder og Sørmarka ligger like utenfor døren. Og det er kort vei til urbane opplevelser i Ski eller Oslo. Det nye boligprosjektet har dermed en optimal plassering for fri utfoldelse. Prosjektsjefen forteller at fasiliteter i tilknytning boligene derfor er tilpasset den unike beliggenheten.

– For de friluftsinteresserte beboerne vil sykkelverkstedet og skismøreboden i kjelleren gi gode muligheter til å holde utstyret klart for bruk gjennom alle årets sesonger. Og når det er behov for å invitere til selskap, kan man bruke nabolagets felleslokale. Her har du tilgang til kjøkken, garderobe og plass til å markere livets store og små hendelser sammen med dine kjære, forklarer Bjørn Andersen, og utdyper; – Vi skal møte de høye kravene som dagens boligkjøpere stiller til boligen. Det handler om mer enn at leiligheten har nok rom, bra kvalitet og god størrelse. Derfor har vi ekstra fasiliteter man ikke finner i alle andre nybyggprosjekter.

BYGGET FOR FREMTIDEN
I en tid hvor stadig flere velger elektriske biler, er det også nødvendig å sørge for tilstrekkelig med lademuligheter. Derfor er infrastrukturen lagt til rette for at samtlige parkeringsplasser i det underjordiske garasjeanlegget kan leveres med elbillader.

– Når vi bygger nye nabolag skal det ikke kun tilfredsstille boligbehovene i dag, men også være tilpasset fremtidens behov. På Langhus 1405 vil man oppleve at boligprosjektet er utformet for at store og små skal trives i de frodige og fredelige omgivelsene, avslutter den erfarne boligutvikleren.

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Langhus 1405