Lille Løren Park - Der storby møter nabolag

Lille Løren Park - Der storby møter nabolag

Avslappende og sentralt

Når vi sier at Lille Løren Park er stedet der storby møter nabolag så betyr det at Løren er akkurat så fullt av liv og muligheter at du finner alt du trenger her. Samtidig er det veldig enkelt å reise fra Løren til resten av Oslo når du vil.

Lørenveien begynner like ved Lille Løren Park. Langs Lørenveien og i sidegatene finner du allsidige shopping-muligheter og spesialbutikker, tjenester som optiker og velvære og en rekke spisesteder.

Det du trenger når du trenger det

Nærmeste nabo til Lille Løren Park er dagligvarebutikken (Rema 1000). Har du lyst på mer å velge i kan du gå ned til Løren Torg på seks minutter. Her finner du blant annet en av byens beste Meny-butikker. Vis-a-vis Løren Torg ligger Sterk, det toppmoderne lokale treningssenteret som holder åpent alle dager i året.

Familievennlig

Flytter du til Lille Løren Park med familie vil du sikkert sette pris på at det blir barnehage i de to første etasjene på bygg C. De litt større barna får kort vei til både Sinsen og Løren barneskole.

Kort gange til kollektivforbindelser

For alle som ikke jobber på Løren er det en smal sak å være på jobben til riktig tid. Du går til både Løren -og Sinsen T-banestasjon på under 10 minutter. På Sinsen finner du også buss og trikk.

Skal du ut på en lengre reise ligger Lille Løren Park praktisk til: Det er bare to minutter å gå til Flybussen, som går fra holdeplassen Sinsenveien. Der finner du også buss 23.

Sykkelavstand til det meste

Løren er en del av satsingen Hovinbyen som blant annet inkluderer et omfattende nettverk med sykkelveier. Uansett om du vil ut av byen eller ned til sjøen kan du enkelt sykle dit. Vil du til Grünerløkka kan du trille ned Sinsenveien og være der på fem minutter. Du kan sykle i motsatt retning, til Grefsenkollen, på et kvarter.

Les mer om hva Løren har å by på her!

Tilbake