Byens beste blomsterbutikk ?

Byens beste blomsterbutikk ?

Blomsterpikene på Løren foto
  • Oslo

Det har skjedd mye på Løren det siste året. Mange nye, flotte leiligheter er ferdigstilt, og det lokale næringslivet blomstrer - bokstavelig talt.

Ett år er allerede gått siden BlomsterPikene flyttet sin virksomhet til Løren. De var et kjærkomment tilskudd i lokalmiljøet, og med særdeles hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere har de tatt lørenbeboerne med storm.

Butikken i Peter Møllers vei er innbydende, har et bredt utvalg av blomster og dekor – men kanskje best av alt; du blir alltid møtt med et smil, og du får raskt den hjelpen du trenger.

BlomsterPikene har lang erfaring i blomsterbransjen, og det finnes ikke én anledning de ikke tar på strak arm. Uansett begivenhet, enten det er middag med 20 gjester, bryllup for 500 gjester … eller kanskje du bare trenger en vakker bukett til kjæresten? BlomsterPikene leverer, okke som.

 Hvordan har det første året på Løren vært?

 -Veldig bra! Vi har allerede fått en del stamkunder, og det skal sies; jammen er det mange trivelige folk her på Løren! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at vi er her, smiler Nanna.

I tillegg til butikken – i underetasjen har BlomsterPikene blomsterverksted. Her lages vakre, velduftende dekorasjoner med nennsom hånd. Til fest, så vel som til begravelse.

Bursdagsfeiringen starter 1. mars, og varer i hele uke 9. Publikum får selvfølgelig være med på feiringen. Som kjent yter BlomsterPikene gjerne litt ekstra – så her blir det gode tilbud og enkel servering.

Tilbake