Selvaag Bolig stolt vinner av prestisjetung kundepris

Selvaag Bolig stolt vinner av prestisjetung kundepris

Boligaktørene med høyest kundetilfredshet i 2019 er kåret. Selvaag Bolig gikk til topps med to prosjekter på Moss Glassverk!

Dette var utrolig hyggelig, og jeg ønsker først og fremst å si tusen takk til kundene våre som gir oss så gode skussmål, og til entreprenørene som har gjort en spesielt god jobb. Det ligger mye og langsiktig jobbing bak at dette skulle bli så gode prosjekter, og vi er strålende fornøyd med at vi har klart å møte kundenes forventninger. Fornøyde kunder er den beste markedsføringen vi kan få, sier prosjektsjef Arnstein Sandnes.

Med fokus på å skape et godt bomiljø og leiligheter folk vil trives i, har Moss Glassverk blitt et prosjekt vi er stolte av. Moss Glassverk med 22 bygg, 408 leiligheter og 4 næringslokaler er nå ferdigstilt og innflyttet.

Ekstra stas er det at Moss Glassverk nå har vunnet denne prisen to ganger. I 2016 vant hus A2 med en KTI-score på 92. I år er det husene A4 og H1 & H2 som topper årets kundetilfredshetsmåling med en KTI-score på 91 av 100. Førsteplassen deles med JM Norge og prosjektet Strandholmen.

Prognosesenterets måling av kundetilfredshet skjer i to ulike faser: ved overlevering av boligen og i forbindelse med ettårsbefaring. Målingen fanger på den måten opp hele kundeopplevelsen fra kjøp av bolig, til man har overtatt og bodd i boligen en tid.

Kundetilfredshetsundersøkelsen er videre delt i to kategorier, der man skiller mellom prosjektmarkedet og enkeltkundemarkedet. Maksimal oppnåelig score på kundetilfredsheten er 100.

Tilbake