Ringve Pluss: oppgrader livet

Ringve Pluss: oppgrader livet

Scroll for å lese mer

Det er ikke lenger bare på fly du kan oppgradere til bedre service og økt komfort. Selvaag Pluss gir deg boliger med den samme følelsen av litt ekstra luksus – hver eneste dag! En Plussbolig er en god Selvaag-bolig, med en oppgradering i form av attraktive felles serviceområder og hyggelig vertskap. Resultatet er at du får en enklere hverdag og mer tid til det du liker best.

- Et liv i Pluss gir mange muligheter for en enklere og mer sosial hverdag,  hvis du vil. Det sier Plussbeboer Hosein. Før visste jeg ikke hva en Plussbolig® var. Nå vet jeg ikke hvordan jeg skulle klart meg uten. En Plussbolig® er som å bo på et hotell, men mer personlig.
Vertinnen er en problemløser som kan fikse det meste og gjør hverdagene mye enklere. Fellesområdene føles som hjemme, med en avslappet stemning og gode naboer. I loungen får jeg litt avveksling fra leiligheten og på hektiske dager kan jeg legge inn en økt i treningsrommet på kvelden, uten å dra hjemmefra.

- Personlig service fra vertinnen, kombinert med fleksibiliteten i rommene utenfor leiligheten, gir Plussbeboerne Webjørn og Anita et enklere liv. Det beste med Plussboligen® er vertinnen, som gir fantastisk service og kjenner oss godt. Leverer vi klær til rens, henger hun dem tilbake i skapet når de er ferdige. Er vi på reise vanner hun blomster og tar inn posten for oss. Det gir en egen frihet å ha fasiliteter utenfor leiligheten. Vi bruker både lounge, møterom og selskapslokaler mye. Ved større familieselskaper og vennelag kan vi leie inn både kokk, serverings- og ryddehjelp, og leie leilighet til  overnattingsgjester.

Et liv i Pluss gir mindre stress i hverdagen. Det sier Plussbeboer Daniel.- Jeg setter pris på at avslappet stemning, og et ekstra godt miljø mellom naboer, gjør at fellesområdene føles som hjemme. Plusskonseptet® blir fort en selvfølgelig del av hverdagen. Alle de små tingene som bare må fikses, men som vertinnen ordner for meg; rengjøring, rens av skjorter, dekkskift, håndverkere. Mindre stress i hverdagen, rett og slett!
Felles aktiviteter og middager er en fin måte å bli kjent med naboene på, og loungen er et samlingspunkt som skaper godt miljø. Der tar jeg meg gjerne en kaffe og leser aviser før jobb. Fellesområdene blir som en del av hjemmet ditt.

Du kan lese mer om Plusskonseptet® her.

Vil du bo som Hosein, Webjørn, Anita og Daniel? Meld din interesse for Plussboligene® vi bygger på Lade. 

 

Tilbake

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Ringve Pluss