Ringve Pluss - mye mer av det du liker

Med en Plussbolig® i Ringve Pluss får du ikke bare en flott ny bolig, men også hotellfølelsen gjennom ekstra service, opplevelser og trygghet. Les mer om hva plusslivet byr på her.

+ Resepsjonstjeneste
Det er alltid godt å komme hjem til Ringve Pluss, hvor resepsjonen byr på ferske aviser og en kaffekopp. Resepsjonen er bemannet på dagtid alle ukedager, hvor vertskapet bistår beboerne, følger opp reservasjoner og klargjør selskapsrom, møterom og gjesterom.

+ Treningsrom
Gled deg til ekstra kortreist trening – I Ringve Pluss kan du fritt benytte vårt felles treningsrom med profesjonelt utstyr. Om ønskelig kan vertskapet bistå med opplæring i bruk av apparater, formidle personlig trener og ta initiativ til felles treningsaktiviteter.

+
Gjesterom
Mer overnattingsbesøk enn du har plass til? Ikke noe problem – i Ringve Pluss har vi både dobbeltrom og familierom til leie for våre beboeres gjester. Rommene er utstyrt med bad og leies ut ferdig oppredd med håndklær.

+ Selskapslokale
Feire rund dag eller arrangere årsmøte? I Ringve Pluss kan du låne vårt romslige selskapslokale for små og store arrangement. Plass til ca. 50 personer og utstyrt med AV-utstyr og trådløst nett. Alt av glass og dekketøy følger med, og vertskapet bistår gjerne med planlegging av selskap og arrangementer.

+ Serviceområde
Senk skuldrene og treff kjentfolk i vår lounge med bemannet resepsjon, kaffebar og ferske aviser. Loungearealet er utformet for allsidig bruk som møteplass, så her kan du gjerne slå av en prat med naboen, lees avisen eller ta del i fellesaktivitetene våre.

+ Ungdomslokale

Alle får i Ringve Pluss, også de yngste. Her planlegger vi et eget aktivitetsrom for ungdommen – midt i blinken for en livlig barnebursdag eller spillekveld.

+ Møterom
Din tur til å arrangere møte? Har du hjemmekontor og trenger plass til et møte? I Ringve Pluss har du flere mindre møterom til disposisjon – disse kan brukes av alle og reserveres på forhånd. Perfekt for jobbmøte, styremøte eller studiegrupper.

+ Sykkelverksted
Glad i å sykle? I Ringve Pluss har du tilgang til et velutstyrt verksted hvor du tørt og lunt kan utføre vedlikehold og små reparasjoner på sykkel o.l.

+ Smørebod
Silkeføre i marka? I Ringve Pluss kan du preppe skiene i vår felles smørebod som er utstyrt for vanlig vedlikehold av skiutstyret gjennom hele sesongen.

+ Renseri og skjorteservice

Flekk på finskjorta? Ikke noe stress – vertskapet i Ringve Pluss kan hjelpe deg med nystrøket tøy og skjorter levert hjemme. Velg selv om du vil levere tøyet i resepsjonen eller om vi skal hente/bringe til leiligheten din.

+ Ferieservice

Er du på ferie, så er du på ferie. Overlat til oss å ta inn posten og avisa mens du er borte, vanne blomster og eventuelt ettersende posten til annen adresse.

+ Felleskjøkken

Sushikurs eller forberede konfirmasjon? Kjøkkenet i Ringve Pluss leveres med alt nødvendig utstyr og dekketøy, og beboerne er også velkommen til å benytte kjøkkenet for catering og annen tilberedning av mat.

+ Gaveinnpakking

Når bursdagene står i kø, kan vi hjelpe deg med gaveinnpakking. Ta med gavene til resepsjonen – vi har assortert gavepapir og lapper.

+ Bilpleie og dekkskift

Tid for å legge om dekkene? I samarbeid med proffe samarbeidspartnere kan vi bistå med bilservice og dekkskifte. Alt legges til rette av vertskapet uten ekstra kostnader.

+ Hjemme service og renholdstjenester

Vi har avtale med dyktige leverandører av renholdstjenester og praktisk bistand i hjemmet. Enten du ønsker renholds avtale, vinduspuss eller litt ekstra hjelp, kan vi formidle gode priser og trygge leverandører. 

+ Håndverkertjenester

Behov for rørlegger, elektriker eller annen håndverker? Ta kontakt med vertskapet i Ringve Pluss – vi kan vi hjelpe deg med anbefalinger og bestilling.

+ Handyman/vaktmester.

I Ringve Pluss vil vi ha vår egen ”handyman” som kan bistå med mindre oppdrag og en hjelpende hånd når noe skal monteres, skrues eller fikses. 

+ Matvarer og medisiner

Er tiden knapp eller du kommer sent hjem, kan vi handle inn det mest nødvendige for deg. Har du behov for medisiner, kan vi bistå med henting på nærmeste apotek.

+ Post og pakkeservice

Skulle du ha sendt eller hentet noe, men rekker det ikke? Vi kan ordne med levering på Posten eller ta imot leveranser hjemme, som oppbevares i resepsjonen eller låses inn i leiligheten din.

+ Velværetjenester

I serviceområdet vil vi tilby rom hvor samarbeidspartnere innen helse- og velværetjenester kan tilby fysioterapi, massasje og fot- og hudpleie. Praktisk, lettvint og behagelig!

+ Aktiviteter og opplevelser

Gjennom året vil vi invitere til ulike aktiviteter i regi av oss, sameiet eller gode samarbeidspartnere. Det kan være tema og opplevelsestilbud som:

• Vinforedrag og matkurs
• Mosjon og treningsopplegg med instruktør
• Sosiale sammenkomster og temakvelder
• Kunst- og kulturopplevelser
• Reiser og utflukter

Noen arrangementer vil være gratis og andre kan ha en deltakeravgift, avhengig av innhold og omfang. Prisen gjøres alltid kjent i forbindelse med påmelding.

Livet i en Plussbolig® - mye mer av det du liker.

Tilbake

Meld interesse for Ringve Pluss

Registrer deg her så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart for nye Plussboliger® på Ringve Pluss.