God planløsning og egen liten hage

God planløsning og egen liten hage

Scroll for å lese mer

Leilighetene over to plan ble utviklet spesielt med tanke på familier med barn og ungdom hvor behovet for egne soner er stor. Derfor er det ekstra hyggelig å se at nettopp derfor falt valget på Saga Park. Vi tok praten med noen kjøpere.

• Hvorfor valgte du å flytte nå?
Vi ønsker en enklere hverdag . Vi bor i en halvpart i dag over tre plan og gleder oss til mindre vedlikehold, snømåking og gressklipping!

Hva var det som gjorde at dere ble oppmerksom på boligene på Saga Park?
Vi var innom alle nyprosjekter på Heimdal, men det som skilte seg ut på Saga Park var Duplex-leilighetene over to plan. Vi har fortsatt ungdommer som bor hjemme, og da er det flott å ha egen ungdomsavdeling i underetasjen. I tillegg likte vi veldig godt utearealene med store parkområder.

Var det noe spesielt ved boligene som tiltrakk deg?
Planløsningen passer oss bra. I tillegg til at man har en egen liten hage, at det er splitter nytt og at man har heis ned til parkeringskjeller. Det var også avgjørende at prosjektet ligger på Heimdal, da vi trives godt her!

Hva er det du gleder dere mest til med å flytte inn?
Nøkkelen her er nok enklere hverdag og mindre bekymringer.

Tilbake

Ta kontakt for mer informasjon

Om du ønsker å vite mer om leiligheter over to plan er det bare å fylle ut skjema her så hører du fra oss. Eller ta gjerne direkte kontakt med en av oss på telefon eller e-post.