Et unikt bokonsept

– Med Solbergskogen Pluss får vi virkelig uttelling for vår 20 års erfaring med å utvikle gode Plussprosjekter, forteller Anders Haavik, Daglig Leder for Selvaag Pluss Service.

3308-01-SEL-i-19-S6_lounge_R01_web.jpgIllustrasjon av serviceområdet på Solbergskogen Pluss


I en krevende hverdag er det mye som skal gå i orden, men hva hvis du fikk muligheten til å tre inn i en ny type hverdag? Det er nettopp dette Selvaags Boligs Plusskonsept går ut på: Her er det lagt til rette for en smidigere hverdag med rom for mer ro og gode øyeblikk, med både familie, naboer og ansatte.

Det er mange som snakker om fremtiden for Ski, som virker svært lovende. Tor Even Bakke er regionssjef hos Selvaag Bolig, og forteller at kunder kan se frem imot en tid der Ski vokser og blir stadig mer sentralt.

– Ski er et sted i utvikling. Det skal bygges mye og det er mye under bygging. Spesielt i sentrum, nå når Follo-banen har kommet. Det gjør det mer attraktivt for mange å flytte til Ski, forteller Bakke.

Et nytt fellesskap

Han forteller at Selvaag Bolig med Plusskonseptet ønsker å nå tre  generasjoner. Aldersmangfold gir mange gode kvaliteter – som for eksempel økt trivsel, bedre samhold og trygghet. Plusskonseptet legger dermed til rette for et lokalmiljø.

– I en Plussbolig får du et nytt fellesskap, og blir mye bedre kjent med  naboen din. Dette er noe av det som gjør at du opplever en økt trygghet ved å bo i en Plussbolig, forteller Haavik.

3308-01-SEL-i-21_S6-reception_R01_web.jpgIllustrasjon av serviceområde med resepsjon på Solbergskogen Pluss

I harmoni med nabolaget

– Vi har lagt vekt på at det skal være gode utearealer rundt Solbergskogen Pluss – og at det skal være bygninger som står i stil til nabolaget. Boligprosjektet er inne i et etablert boligområde med rekkehus og  eneboligfelt. Det blir ganske små blokker med omkring 20 leiligheter i hvert bygg, og utearealer med gode solforhold, forteller Bakke.

3308-01-SEL-e-02_husS6_birdview_R02_web.jpgIllustrasjon av hus S6 på Solbergskogen Pluss hvor serviceområdet ligger i hele 1.etg.

 

Tilbake