Praktisk familieliv over tre etasjer

Praktisk familieliv over tre etasjer

Vi har nøkkelklare rekkehus på Jåsund for salg, spesielt utviklet med praktisk familieliv i tankene. Rekkehusene er kule å se på i funky design, har praktiske romløsninger og flott beliggenhet nær sjø og natur. Området er i utvikling, her bygges barnehage, skole og nærbutikk.

Inngangspartiet ligger vegg i vegg med carport og bod. Her kan en gå tørrskodd fra bil og rett inn. Aktive barn er sjelden tørrskodde - dersom de kommer inn fra lek i nabolaget kan utedressen tas av her - sokkeletasjen rommer bad og vaskerom. Her fins også godt med lagringsplass for tøy og uteleker. 

Opp en etasje finner du en lys og luftig åpen stue-/kjøkkenløsning. I begge ender av etasjen har vi bygget store vinduer og utgang til privat uteplass. Fra stuen går en ut til balkong vendt mot sjøen, og fra kjøkkenet til terrasse og hage med kveldssol. I denne etasjen har man også et ekstra rom - til kontor og gjesterom? 

Toppetasjen byr på tre soverom, bad og en liten TV-stue. TV-kroken er velegnet som spillsone for større barn - her kan barna være for seg selv samtidig som foreldrene har oversikt.
Badet har plass til både badekar og frittstående dusj. 

Andre etasje i rekkehuset

 

OPPDATERING: Boligene i Prestaskjerslia er utsolgt. 
Vi forbereder salg av nye rekkehus i Jåsundhagen. Bruk skjema under om du ønsker holdes oppdatert om rekkehusene.

 

Tilbake