Livet på Aase Gaard

Livet på Aase Gaard

Aase Gaard er et stort nytt boligfelt på en høyde ved Sandved.
  • Rogaland

På Aase Gaard kan du bo med utsikt til rolige og vakre omgivelser, sentrumsnært i Sandnes. Hør mer om hvordan det er å bo her, fra noen av de som er flyttet inn allerede.

Aase Gaard er et nytt boligområde i Sandnes kommune i Rogaland. Her bygger Selvaag Bolig familievennlige rekkehus, Start-leiligheter for unge i etableringsfasen, og romslige Hjem-leiligheter. Felles for alle boligene er at de leveres nøkkelklare – her er det ingen egeninnsats fra kjøper.

Nabolaget ligger idyllisk til på en høyde, og har en flott utsikt mot både sør og øst. Aase Gaard byr på frodige uteområder, lekeplasser og sosiale treffsteder hvor du kan nyte en kopp kaffe med naboen mens barna leker.

Alt du trenger i hverdagen, som nærbutikker og treningssenter, ligger i gåavstand fra området.

Fine uteplasser og grønne unger for store og små på Aase Gaard

For barnefamilier er det godt å ha Krystallveien barnehage rett over veien. Ganddal barneskole er bare 900 meter unna, og Lundehaugen ungdomsskole ligger kun én kilometer unna.

Sandnes sentrum med sine mange tilbud er drøye tre kilometer unna, og nye Sandneshallen ligger like ved. Den nye flerbrukshallen har styrkerom og klatrevegg, og er hjemmearena for mange lokale idrettslag.

Fornøyd førstegangskjøper

Siri Eik (24) hadde aldri eid egen leilighet før hun kjøpte sin første bolig på Aase Gaard.

- Jeg valgte å kjøpe her på grunn av beliggenheten. Det ligger sentralt til i forhold til byen og turområder. Ikke minst synes jeg det er gode priser til å være helt nye leiligheter, sier 24-åringen. Ikke måtte jeg gjøre noe selv heller, leiligheten var 100% ferdig ved overlevering.

Siri flyttet inn begynnelsen av februar.

- Jeg trives kjempegodt så langt. Det er et rolig og trivelig område å flytte til. Det er fint å bo i et nabolag der alle naboene er relativt "nyinnflyttet", sier den unge boligkjøperen.

Kort vei til jobb og egen parkering

Samboerparet Marius De Haas (26) og Benedicte Lien Olsen (28) solgte leiligheten sin på Ganddal, og kjøpte seg et rekkehus i området.

- Vi valgte å flytte hit fordi vi syntes husene hadde en god planløsning. Beliggenheten er også god for oss som jobber på Forus, med tanke på trafikk og avstand, forteller Marius. De flyttet inn i slutten av mars.

- En annen ting vi er veldig fornøyd med er at vi har plass til to biler på vår egen eiendom. Utbygger var også villig til å endre på romtyper, og vi fikk omgjort en bod til et vaskerom, sier paret.

Marius og Benedicte er imponerte over nabolagets utforming.

- Til tross for at det er mange boliger på et lite område, har de likevel fått inn flere lekeplasser og et fint opparbeidet uteområde. Gatene med rekkehus er alle blindveier, og ingen har gjennomgangstrafikk i gaten sin.

Ingen gjennomkjøring gir trygt nabolag. Beliggenhet på en høyde ved Sandved.

Idylliske områder

I nærheten av Aase Gaard ligger det flere flotte rekreasjonsområder. Sandvedparken har både lekeplasser og turstier, og er et yndet område både for familier på søndagstur og trenings-entusiaster. Turløypen rundt Stokkelandsvannet er populær blant joggere og syklister.

Tilbake