By eller land? Du får begge deler på Strømmen

Fire unike bygninger med moderne leiligheter av høy kvalitet. Individuell valgfrihet i farger og materialer. Lunt og stille gårdstun. Kort oppsummert er dette hva du vil få i Trævarefabrikken – Selvaag Boligs nye prosjekt langs Sagelva på Strømmen.

– Det ligger et stort ansvar på oss når vi bygger de fremtidige hjemmene til mange familier. For å komme frem til optimale løsninger for de ulike leilighetstypene i Trævarefabrikken, har vi jobbet mye med de små detaljene, sier Patrik Eriksson, prosjektlederen i Selvaag Bolig, og utdyper:

– For min egen del oppleves det veldig personlig å jobbe med å skape hjemmene til noen. Det oppfatter jeg at arkitektene og landskapsarkitektene på prosjektet også kjenner på. Jeg tror det gjør oss i stand til å bygge bedre hjem, når vi drøfter og vurderer løsninger for boliger som vi selv kan se for oss å bo i.

Historiske kulisser

På tomten der Strømmen Trævarefabrik – på lokalt folkemunne bare kalt Trevar’n – en gang i tiden produserte ferdighus for eksport til hele verden, skaper nå Selvaag Bolig nye, fremtidige boligdrømmer.

Trævarefabrikken er et helt unikt prosjekt. Selvaag Bolig har en tydelig strategi for å knytte inspirasjon fra lokalhistorien med moderne byggemetoder og materialer. Resultatet er spennende arkitektur i naturskjønne omgivelser.

– I Trævarefabrikken har vi jobbet med å få en variert og bra leilighetsmiks. Det gjør nabolaget attraktivt for alle fra unge par i etableringsfasen, til godt voksne som ønsker å bytte ut stor villa og hage med en vedlikeholdsfri leilighet, sier den unge prosjektlederen.

Kvalitet og valgfrihet

Det er lagt inn den samme høye standarden for materialvalg som Selvaags boligprosjekter ellers er kjent for. Listfrie vinduer fra gulv til tak, énstavsparkett og høy kvalitet på baderomsfliser setter rammene for en moderne tilværelse.

Borte er de kritthvite veggene man ofte ser i nye boliger. Her tilbys en lys og lun gråfarge som standard veggfarge, med tilleggsmulighet for å velge andre farger i tre ulike fargekonsepter. Også på kjøkkenet vil det være mulighet for å gjøre individuelle fargevalg, slik at alle får akkurat det helhetlige uttrykket de ønsker når nøkkelen overleveres.

– Vi ønsker at de som skal flytte hit skal få overta leiligheten akkurat slik de selv ønsker seg, sier Eriksson, før han avslutter:

– Med stor valgfrihet i farger på vegger og kjøkken, tilbyr vi større grad av individuell tilpasning til den enkeltes ønsker og behov enn det som er vanlig i nybyggprosjekter.

Tilbake