Oppdatert om visninger og boligkjøp

Oppdatert om visninger og boligkjøp

Scroll for å lese mer

Norge og verden er inne i krevende tider. For at du skal kunne kjøpe ny bolig uten smittefare, følger Selvaag Bolig retningslinjer som er utarbeidet av Eiendom Norge i samarbeid med helsemyndighetene.

Om visninger og kjøpsprosessen:

Dette innebærer blant annet at vi ikke avholder fellesvisninger. Her er noen av tiltakene vi har iverksatt:

- Alle ansatte i Selvaag Bolig jobber hjemmefra.

- Vi avholder ikke fellesvisninger, men inviterer til privatvisninger etter avtale.

- Vi holder minst 1,5 meters avstand på visning og ønsker velkommen med et smil, men uten å håndhilse!

- Vi reiser til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko, og oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme.

- Vi ber om at du avstår fra privatvisning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring selger ved usikkerhet, slik at vi kan finne andre måter å vise deg boligen på.

- Trykte prospekter byttes ut med digitale for å hindre smitte.

- Interessenter som ikke ønsker privatvisninger kan få all informasjon oversendt digitalt, og vi kan "møtes" på telefon for gjennomgang.

- Kjøpetilbud og kjøpekontrakter signeres digitalt

Vi forholder oss hele tiden til Helsemyndighetenes retningslinjer, og gjør oppmerksom på at disse kan bli endret på kort varsel.


Om boligkjøpet:

Selger gjør oppmerksom på at utbruddet av coronaviruset har endret forutsetningene for å estimere ferdigstillelsestidspunkt iht. salgsprospektet. Forutsatt fremdrift for inngåelse av totalentreprisekontrakt, prosjektering, byggetid offentlig saksbehandling osv. vil kunne bli påvirket av den rådende situasjonen og derved medføre forsinket overtakelsestidspunkt av Deres leilighet. Selger tar derfor forbehold om at angitt ferdigstillelsestidspunkt i salgsmaterialet blir utsatt i tid.

Tilbake