Bo høyt og fritt på Løren

Bo høyt og fritt på Løren

Scroll for å lese mer

Nordr og Selvaag Bolig er ekstra stolte over samarbeidsprosjektet Lille Løren Park - et boligprosjekt som er under bygging i Oslos nye bydel Løren. Boligene får fantastisk beliggenhet - vestvendt og grønt på et høydedrag, med ny bypark som nærmeste nabo.

Bebyggelsen ligger høyt i terrenget med gode sol- og lysforhold. Mange av leilighetene vil få fantastisk utsikt over Oslofjorden, og flere får egen vestvendt takterrasse. Det bygges felles takterrasser med utsikt over by og fjord, i tillegg vil alle leilighetene få privat balkong og/eller terrasse. 

Kjøper du bolig tidlig vil du få anledning til å sette ditt preg på boligen gjennom valg mellom tre ulike interiørkonsepter, helt uten ekstra kostnad. I tillegg har du i enkelte leiligheter anledning til å endre planløsningen. Du kan blant annet etablere en utleiedel i leiligheten, for ekstra inntekt. 

Prosjektet vil få gode fellesareal, både ute og inne. Ute vil det være grønne og bilfrie fellesareal, og ny bypark vil være prosjektets nærmeste nabo. Det vil etableres et fellesareal for beboerne med oppholdsrom, kjøkken og arbeidsrom. Det vil også etableres to «hotellrom» som beboerne kan benytte til sine gjester.

God byutvikling handler om å skape gode nabolag. Det skal være godt å komme hjem, et hjem skal være et sted du trives. Her bor du stille og tilbaketrukket i grønne omgivelser, men samtidig sentralt med diverse servicetilbud, butikker, hyggelige spisesteder og kafeer, T-bane, trikk og flybuss innen få minutters gange.

Boligprosjektet er under bygging og vil til slutt telle tilsammen 348 leiligheter fordelt på 7 hus. Under er foto tatt fra en (snart klar) balkong i hus F. 

Et dynamisk og voksende område i Oslo

Dette tidligere industrielle området har gjennomgått en betydelig transformasjon de siste årene og har blitt et av byens mest populære bolig- og handelsdestinasjoner.

Grønne områder:

Løren har investert mye i parker og grønne områder, noe som gir beboerne muligheten til å nyte naturen. Eksempler inkluderer Lørenparken og friområdene langs Akerselva.

Kort vei til alt

Det er et voksende utvalg av butikker, restauranter og kafeer på Løren, og området har utviklet seg til å bli et viktig handelsknutepunkt. Du finner alt fra dagligvarebutikker til spesialforretninger og lokale kunstgallerier.

Løren har gode transportforbindelser til resten av Oslo. Trikkeholdeplasser, busstjenester og nærhet til T-banen gir enkel tilgang til sentrum og andre deler av byen.

Løren har også en sterk følelse av fellesskap, med lokale arrangementer og aktiviteter som gir beboerne muligheten til å bli involvert og bli kjent med naboene sine.

Samlet sett er Løren et livlig og mangfoldig område som har opplevd en bemerkelsesverdig transformasjon de siste årene. Dens blanding av boliger, handel, grønne områder og god tilgjengelighet gjør det til et ettertraktet sted å bo og besøke i Oslo.

Sykkel_i_Byen_

Redusert forskudd

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum. Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. Tilbudet gjelder nye kunder. Det må fremskaffes finansieringsbevis for hele kjøpesummen. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

Grønt Boliglån gjennom vår samarbeidspartner DNB

Hvis du kjøper energieffektiv bolig av oss kan du søke om Grønt Boliglån hos DNB. Lånet gir deg gunstige betingelser, en rådgiver som guider deg gjennom hele prosessen og mulighet for fleksibel nedbetaling. Les mer om lånemulighetene hos dnb.no

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om boligene, eller kom på visning på tomten. 

Les mer om Lille Løren Park eller se ledige leiligheter her. 

Tilbake

Kontakt oss for en uforpliktende boligprat

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Lille Løren Park