Mathildetunet | Hvilken interiørstil velger du?

Mathildetunet | Hvilken interiørstil velger du?

Scroll for å lese mer

I arbeidet med utformingen av interiørkonseptet til Skårerbyen har arkitekten latt seg bli inspirert av farger, detaljer, materialbruk fra Østmarka naturreservat og lokalhistorien rundt Lørenskog.

Vi ønsker å lage tre interiørkonsepter som gjenspeiler kvalitetene prosjektet Skårerbyen tilbyr. De skal være tidløse slik at interiøret ikke blir utdatert ved det første. Siden mange av leilighetene i Skårerbyen er små, har vi valgt å arbeide med tre lyse fargeretninger.

Vi har valgt å navnsette interiørkonseptene etter tre lokale velklingende stedsnavn som starter på L, rundt Skårer og Lørenskog: Leira, Losby og Løken.

Leira - Mellom land og vann

Leira er en elv i Viken. Tidligere navn på elva var Leer. Elva kommer fra Leirsjøen i Romeriksåsene mellom Hadeland og Romerike. Videre passerer den Frogner og renner videre gjennom Leirsund. Elva renner til slutt over den flate sletten ved Lillestrøm, og faller ut i Nitelva. Med bruk av farger, naturmaterialer og tidløse detaljer ønsker vi å gjenspeile kvalitetene som finnes i elvemunningen og ved innsjøene.

Interiørstiler-collage-1920x1080-til web3.jpg

Losby - Mellom byen og skogen

Losby Gods har kanskje en av de mest innholdsrike historiene blant de ulike godsene i Norge, med en fornem historikk. Området representerer beretningen om trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider, velstand, overdådighet og ikke minst familietradisjoner. Godset slik det fremstår i dag er forsøkt tilstrebet den originale stilen fra paret Meyer Boecks tid. Kathrine Boeck skal ha satt sitt preg på godsets interiør i sin levetid, og var kjent som en dame med sterke meninger og en sans for detaljer. Gjennom bruk av subtile lyse fargenyanser og klassiske detaljer ønsker vi å reflektere historien inn i et av interiørkonseptene til Skårerbyen.

Interiørstiler-collage-1920x1080-til web2.jpg

Løken - Lokalhistorien og kulturminner

Løken gård er en av de eldste gårdene i Lørenskog, med delvis historie fra før vikingetiden. Gårdsplassen er nå en del av det dynamiske voksende nabolag rundt Skårer, som vi ønsker søker inspirasjon i til interiøret. Vi ønsker å omtolke deres historiske verdi og materialiteter gjennom bruk av jordfarger og naturmaterialer.

Interiørstiler-collage-1920x1080-til web.jpg

Velkommen til Mathildetunet 

Midt i det nye sentrum av Lørenskog ligger Skårerbyen – et nytt boligområde hvor fremtidens bo-behov får legge premissene for både arkitektur og funksjon. Visjonen vår er å skape et godt sted å vokse opp og bo gjennom et helt liv.

Les mer her.

Tilbake

Kontaktskjema

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen