Mathildetunet | Hvilken interiørstil velger du?

Mathildetunet | Hvilken interiørstil velger du?

Scroll for å lese mer

Her kan du velge blant tre nye interiørkonsepter som gjenspeiler kvalitetene til Mathildetunet.

I arbeidet med utformingen av interiørkonseptet til Skårerbyen har arkitekten latt seg bli inspirert av farger, detaljer, materialbruk fra Østmarka naturreservat og lokalhistorien rundt Lørenskog. Velg blant tre interiørkonsepter som gjenspeiler kvalitetene prosjektet Skårerbyen tilbyr. De tidløse slik at interiøret ikke blir utdatert ved det første. Siden mange av leilighetene i Skårerbyen er små, har vi valgt å arbeide med tre lyse fargeretninger.

Interiørkonseptene er navngitt etter tre lokale velklingende stedsnavn som starter på L, rundt Skårer og Lørenskog: Leira, Losby og Løken.

Les mer om Mathildetunet.

Leira - Mellom land og vann

Leira er en elv i Viken. Tidligere navn på elva var Leer. Elva kommer fra Leirsjøen i Romeriksåsene mellom Hadeland og Romerike. Videre passerer den Frogner og renner videre gjennom Leirsund. Elva renner til slutt over den flate sletten ved Lillestrøm, og faller ut i Nitelva. Med bruk av farger, naturmaterialer og tidløse detaljer ønsker vi å gjenspeile kvalitetene som finnes i elvemunningen og ved innsjøene.

Interiørstiler-collage-1920x1080-til web3.jpg

Losby - Mellom byen og skogen

Losby Gods har kanskje en av de mest innholdsrike historiene blant de ulike godsene i Norge, med en fornem historikk. Området representerer beretningen om trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider, velstand, overdådighet og ikke minst familietradisjoner. Godset slik det fremstår i dag er forsøkt tilstrebet den originale stilen fra paret Meyer Boecks tid. Kathrine Boeck skal ha satt sitt preg på godsets interiør i sin levetid, og var kjent som en dame med sterke meninger og en sans for detaljer. Gjennom bruk av subtile lyse fargenyanser og klassiske detaljer ønsker vi å reflektere historien inn i et av interiørkonseptene til Skårerbyen.

Les mer: I Mathildetunet skal boberne føle seg hjemme.

Interiørstiler-collage-1920x1080-til web2.jpg

Løken - Lokalhistorien og kulturminner

Løken gård er en av de eldste gårdene i Lørenskog, med delvis historie fra før vikingetiden. Gårdsplassen er nå en del av det dynamiske voksende nabolag rundt Skårer, som vi ønsker søker inspirasjon i til interiøret. Vi ønsker å omtolke deres historiske verdi og materialiteter gjennom bruk av jordfarger og naturmaterialer.

Les mer: Her er arkitektens tanker om Mathildetunet.

Interiørstiler-collage-1920x1080-til web.jpg

Finn din drømmebolig

Neste nabolag i Skårerbyen er Mathildetunet. Her planlegger vi 196 nye hjem rundt en stor og luftig gårdshage. Midt i tunet står signalbygget Mathilde, oppkalt etter Søster Mathilde som også har gitt navn til veinettet rundt.

Leilighetene bygges etter siste tekniske standard som gir et godt inneklima og lave energikostnader. Leilighetene får store vindusflater og generøs takhøyde, og kostnadsfritt valg mellom tre interiørkonsepter, inkludert kjøkken og bad.

Illustrasjon av kjøkken i leilighet i Mathildetunet

Les mer og finn din bolig her.

Tilbake

Kontaktskjema

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Skårerbyen