Heldig vinner av nye alpinski

Heldig vinner av nye alpinski

Scroll for å lese mer

Vi møtte Linda Charlott Kristiansen på kontraktsmøte hvor vi overrakte kalendergaven; et par nye alpinski, noe som ble godt mottatt av vår heldige vinner. Skiene er en del av Selvaag Bolig sin julekalender, som trekkes hver dag fram til jul.

Linda og hennes mann gleder seg til å flytte inn i ny leilighet på Silkeføret, i Lørenskog Stasjonsby. Det er spesielt to fordeler paret vil trekke frem ved å flytte til Lørenskog: Kort vei til Oslo S og konkurransedyktige priser i forhold til Oslo. Foruten om disse punktene er paret godt fornøyd med at prosjektet ligger skjermet til, øverst på Lørenskog Stasjonsby.

Gratulerer så mye til Linda. Og hva passer vel bedre enn at SNØ, verdens råeste innendørs skiarena, åpner 15. januar. Fra Lørenskog Stasjonsby blir nemlig nærmeste nabo til SNØ. Kanskje Lindas første skituren blir inne på SNØ?

Silkeføret

Helt øverst på Lørenskog Stasjonsby, der skogen møter bebyggelsen, finner du Silkeføret.

Det er lagt ned mye arbeid for å forme uteområdene med tilbud for enhver smak. Her er det lekeapparater og ballbane for barna, drivhus og dyrkekasser for hobbygartnere og rikelig med tumleplass for sosiale sammenkomster for alle. 

Les mer om Silkeføret her

Arkitekten har lagt vekt på å få inn mye godt dagslys, og alle leilighetene får store glassflater og skyvedører ut mot romslige uteplasser.

Silkeføret vil bestå av fem hus med tilsammen 120 leiligheter.

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om prosjektene på Lørenskog Stasjonsby