Heldig vinner av kajakk

Heldig vinner av kajakk

Scroll for å lese mer

Vi gratulerer Lene og Espen med ny leilighet og ny kajakk! Paret har kjøpt leilighet på Kaldnes Brygge og ble 8. desember vinner i Selvaag Bolig sin julekalender.

Paret har kjøpt ny leilighet på Beddingen på Kaldnes Brygge i Tønsberg. Å bo på Kaldnes Brygge er veldig fint, men å bo på Beddingen er litt ekstra trivelig. Solvendt og rolig beliggenhet helt i vannkanten inn mot den nye planlagte stranden og parken gjør dette til et spesielt godt sted å bo.

Lene og Espen gleder seg veldig til å flytte inn i ny leilighet på Kaldnes Brygge. Fantastisk utsikt og beliggenhet med tilgang på sjøen rett utenfor døren, men også nærhet til alt man trenger i hverdagen er noe de ser frem til. Men mest av alt gleder de seg til sommer i Tønsberg. 

Les mer om leilighetene på Beddingen her

Gratulerer så mye til Lene og Espen med ny kajakk! Vi håper dere får mye glede av den med ny leilighet helt i vannkanten.

Beddingen - solrikt og utsikt i vannkanten

1- til 4-roms selveierleiligheter med flott utsikt utover fjorden i størrelser fra 28 til 130 kvm. De største leilighetene finner du ytterst i Beddingen, helt ut mot vannet. 

Beddingen vil ved ferdigstillelse bestå av totalt av tre bygg beliggende inn mot den planlagte sjøparken.

Salget er i gang for alle tre husene i Beddingen og byggearbeider er allerede i gang for K5, ytterst i Beddingen.

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Beddingen