Penthouse med to takterrasser

Penthouse med to takterrasser

Scroll for å lese mer

Dette er leiligheten for deg som kun synes det beste er godt nok; Hel toppetasje med to store takterrasser nærme Asker sentrum. Det er svært gode solforhold og nydelig utsikt mot Oslofjorden.

Dette er en fantastisk 4-roms leilighet på hele 134 kvm BRA med stue/kjøkken på 66 kvm, to bad og totalt 90 kvm takterrasse fordelt på begge sider av leiligheten. 

Du kommer inn i en romslig hall med fin skyvedørsgarderobe. Her har du adkomst til to av soverommene og begge badene. Hovedsoverommet er over 18 kvm, med stor garderobe og eget bad. Alle soverommene er over 10 kvm. 

Oppholdsrommet er over 66 kvm med tydelige soner. Midt i finner du et stort hjørnekjøkken og kjøkkenøy som gir mye skap- og benkeplass. Ene enden av stuen ligger mot terrassen som har formiddagssol og andre delen er vendt mot takterrassen som har ettermiddags- og kveldssol. Du har svært god plass til både spisebord og sofagruppe og store vinduer slipper inn fint lys.  

Og selvfølgelig får du alle fordelene med en Plussbolig®.

Se planløsning under. Mer informasjon, pris og kontaktinformasjon her.

146,169.jpg

Livet i en Plussbolig® 

Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Med en Plussbolig® får du noe av servicen fra hotell inn i boligen.

Mer om alle fordelene med Plussbolig® her

Tilbake

Ta kontakt

Jeg vil gjerne vite mer om denne flotte toppleiligheten på Landås Pluss.