Nye hjem med sjel og særpreg

Nye hjem med sjel og særpreg

Scroll for å lese mer

Leilighetene ligger lyst og luftig til i en bakke. Flere av bygningene er trappet opp for å gli inn i omgivelsene og byr på fantastisk utsikt. Det blir mange fine uterom, inkludert private balkonger, fellesterrasser og et stort indre gårdsrom som er godt skjermet fra støy og trafikk.

Smarte hjem med sjel og særpreg 


For prosjektsjef Jan Erik Duvholt er det viktig å utvikle gode hjem for de som kjøper. I Lille Løren Park venter store og små, lyse og luftige leiligheter, skreddersydd for et mangfold av drømmer og behov.

– Målet har vært å skape et unikt og fargerikt kvartal bestående av boliger som har det lille ekstra. Selv om det er nybygg vi utvikler, så har vi prøvd å tilpasse omgivelsene med bruk av tegl som Sinsenbyen er kjent for. Ved å kombinere dette med puss i «Oslo-farger», som man finner igjen i mange eldre bygårder i hovedstaden, gir vi prosjektet både sjel og særpreg, sier Jan Erik Duvholt prosjektsjef i Selvaag Bolig.

Duvholt har hovedansvaret for hele prosjektet, fra oppstart og planlegging til beboerne setter nøkkelen i døren. Personlig mener han Lille Løren Park  ligger på en av de fineste tomtene på Løren.

– Leilighetene ligger lyst og luftig til i en bakke. Flere av bygningene er trappet opp for å gli inn i omgivelsene og byr på fantastisk utsikt. Det blir mange fine uterom, inkludert private balkonger, felles takterrasser og et stort indre gårdsrom som er godt skjermet fra støy og trafikk. Her kan foreldre trygt la barna leke, uten å bekymre seg for at biler suser forbi, forteller Jan Erik Duvholt.

Fokus på det praktiske

Gode arbeidsflater på kjøkkenet, rikelig med lagringsmuligheter, fellesrom til private arrangementer, hjemmekontorløsning, et sykkelverksted og felles utleieleiligheter som kan bookes dersom man får storfamilien på besøk. – I Lille Løren Park er mye lagt til rette for god glid i hverdagen.

– Vi har hatt stort fokus på å gjøre boligene så praktiske som mulig, sier Duvholt, og legger til:

– I dag oppfordres vi for eksempel til å velge sykkelen, og da er det kjekt å ha et sted der man kan mekke litt.

Duvholt peker på at Løren også har et svært godt servicetilbud. – Her er det umiddelbar nærhet til butikker, bakeri, treningssenter og flere grønne lommer, samtidig som du enkelt kan komme deg til Oslo sentrum med kollektivtransport, sier han.

En grønn oase midt i byen

I den øverste delen av boligprosjektet blir det et hyggelig gatetun, med mye vegetasjon, regnbed og gangveier som tar deg fra Dag Hammarskjølds vei og ned til Lille Løren park. Parken skal bygges ut sammen med boligene og blir et trivelig tilholdssted og rekreasjonsområde for folk i alle aldre. Den får dessuten både treningsapparater, pingpong og skatebasseng.

– Her blir det blått og grønt og store arealer der barna kan leke fritt, avslutter Duvholt.

Tilbake