Nabolagsfest på Løkkatunet i Skårerbyen

Nabolagsfest på Løkkatunet i Skårerbyen

Scroll for å lese mer

Det lukter deilig grillmat på Lørenskog onsdag den 4. mai, når de nye naboene på Løkkatunet samles til nabolagsfest.

Selvaag Bolig er et selskap med røtter i det familieeide Selvaag-konsernet. Familien Selvaag har siden 1958 plassert skulpturer fra sin private samling i boligmiljøene vi bygger. Tradisjonen tro besøkte Olav Selvaag nybygde Løkkatunet onsdag 4. mai, og fikk hjelp av barna i nabolaget til høytidelig avduking av skulpturen.

Skulpturen “God natt, bestefar” av Fritz Røed (2011) viser en trøtt liten krabat som skal legge seg, men kanskje helst ville vært våken litt til! Røed er en anerkjent norsk billedhogger, og har blant annet stått for monumentet “Sverd i fjell”, til minne om slaget i Hafrsfjord - tre store vikingsverd stukket i jorden.

Avduking av skulpturen ble en fin anledning til å lage en trivelig første nabolagsfest! Latter, prat og lek under grillfesten ble avbrutt av Lørenskogs Skolemusikkkorps, som imponerte med salsarytmer fra et dyktig, originalt og gledesspredende korps. Her rykket det i dansefoten hos flere!

Kakefest på Kongla

Beboerne samlet seg avslutningsvis til kaffe og kaker på Kongla. Det arkitektonisk unike bygget rommer nemlig et lokale som til daglig kan benyttes av de som bor i sameiet. Her kan beboerne samles, bli kjent med hverandre, ta en kopp kaffe og slå av en prat. De kan også leie lokalet til egne tilsetninger.

Lokalet bemannes av nabolagsverten Camilla, som kan hjelpe til med stort og smått.

Mer om Skårerbyen:

Utbyggingen av Skårerbyen er et viktig bidrag til det nye Lørenskog sentrum. Utbyggingen inkluderer en ny bypark som skal bli på ca. 15.000 kvm, og som planlegges med bl.a. tuftepark, lek og grønne hvilesoner. Skårersletta skal ombygges til en attraktiv bygate med servering og handel.

Løkkatunet er ferdig bygget og utsolgt, mens Skårerbyen Pluss og Gårdskvartalet er for salg og under bygging. Våre boliger favner bredt, her kan du finne noe som passer deg!

Les mer om den videre utbyggingen på Skårerbyen her.

 

 

Tilbake