Praktisk om salgsstart Mathildetunet hus C, D og E

Praktisk om salgsstart Mathildetunet hus C, D og E

Scroll for å lese mer

I Skårerbyen planlegger vi nå bygging av fine Mathildetunet! Første trinn var en salgssuksess, slik at vi allerede nå lanserer trinn to: hus C, D og E.

Tilsammen planlegger vi Mathildetunet som 198 nye hjem rundt en stor og luftig gårdshage, og med byparken som nærmeste nabo.

Møt oss i Kongla onsdag 13. mars kl. 17.00.
Vi byr på servering og fersk boliginformasjon! 

Du finner oss i Søster Matildes Gate 42.

Følg skilting for parkering i Vestparken Parkeringshus. Alternativt kan du gateparkere i Dr Wendtsgate v/Joker eller bruke P-plassem ved Rema 1000.

Praktisk informasjon

Kjøpetilbud sender du inn digitalt via boligvelger på nettsiden. Det gjøres ved at du klikker på kjøp-knappen som du finner ved hver leilighet i prislisten.

Frist for å legge inn kjøpetilbud på salgsstart er mandag 18. mars kl. 09.00. Når du benytter kjøpsknappen i prislisten, må akseptfrist settes til mandag 18. mars kl. 16.00.

Dersom flere ønsker å kjøpe samme leilighet vil kjøper bli avgjort ved loddtrekning. Alle som har levert inn kjøpetilbud vil kontaktes før mandag kl. 16.00.

Det er mulig å legge inn bud på alternative leiligheter, dersom førstevalget blir solgt til en annen. Når du bruker kjøpsknappen i prislisten løses dette ved å oppgi alternative leiligheter i prioritert rekkefølge i feltet Forbehold, du legger altså kun inn bud på leiligheten du har som ditt førstevalg. Dersom du velger å føre opp alternative leiligheter i feltet Forbehold, og leiligheten du har lagt inn bud på går til en annen, har du dermed sendt inn et forpliktende kjøpetilbud på neste leilighet på din liste.

Kjøpetilbud uten forbehold og med avklart finansiering vil bli prioritert. Det er ikke mulig å reservere leiligheter i salgsstartsperioden.

Redusert forskudd

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting.

Tilbudet gjelder nye kunder. Det må fremskaffes finansieringsbevis for hele kjøpesummen. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS.

2202-14-SEL-i-01-building_D-floor5-roofterrace_R01.jpg

Velkommen til visning

Vi er tilgjengelig for visning på annonserte tidspunkt, eller etter avtale.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Tilbake

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Mathildetunet