Mindre stress, mer overskudd og fritid?

Mindre stress, mer overskudd og fritid?

Scroll for å lese mer

Synes du det kan bli mye stress for å få alt til å gå opp? Kunne du tenke deg en enklere og bedre tilrettelagt hverdag? Da bør du ta en titt på Plussboliger® i Ringve Pluss. Her får du ikke bare en flott ny bolig, men også hotellfølelsen gjennom ekstra service og tilgang til fasiliteter som gjør hverdagen enklere for både store og små. Les mer om hva plusslivet på Lade kan gi deg her.

+ Treningsrom
Gled deg til ekstra kortreist trening – I Ringve Pluss kan du fritt benytte vårt felles treningsrom med profesjonelt utstyr. Om ønskelig kan vertskapet bistå med opplæring i bruk av apparater, formidle personlig trener og ta initiativ til felles treningsaktiviteter.

+ Ungdomslokale
Alle får i Ringve Pluss, også de yngste. Her planlegger vi et eget aktivitetsrom for ungdommen – midt i blinken for en livlig barnebursdag eller spillekveld.

+ Sykkelverksted
Glad i å sykle? I Ringve Pluss har du tilgang til et velutstyrt verksted hvor du tørt og lunt kan utføre vedlikehold og små reparasjoner på sykkel o.l.

+ Smørebod
Silkeføre i marka? I Ringve Pluss kan du preppe skiene i vår felles smørebod som er utstyrt for vanlig vedlikehold av skiutstyret gjennom hele sesongen.

+ Gaveinnpakking
Når bursdagene står i kø, kan vi hjelpe deg med gaveinnpakking. Ta med gavene til resepsjonen – vi har assortert gavepapir og lapper.

+ Gjesterom
Mer overnattingsbesøk enn du har plass til? Ikke noe problem – i Ringve Pluss har vi både dobbeltrom og familierom til leie for våre beboeres gjester. Rommene er utstyrt med bad og leies ut ferdig oppredd med håndklær.

+ Selskapslokale
Feire rund dag eller arrangere årsmøte? I Ringve Pluss kan du låne vårt romslige selskapslokale for små og store arrangement. Plass til ca. 50 personer og utstyrt med AV-utstyr og trådløst nett. Alt av glass og dekketøy følger med, og vertskapet bistår gjerne med planlegging av selskap og arrangementer.

+++

Livet i en Plussbolig® - mye mer av det du liker.

Tilbake

Meld interesse for Ringve Pluss

Registrer deg her så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart for nye Plussboliger® på Ringve Pluss.