Helt ny bolig pluss mye ekstra på kjøpet?

Helt ny bolig pluss mye ekstra på kjøpet?

Scroll for å lese mer

Planlegger du å kjøpe din første bolig? Da bør du sjekke ut Plussbolig® i Ringve Pluss. Her får du ikke bare en flott ny leilighet, men også hotellfølelsen gjennom ekstra service og adgang til mange nyttige tilbud. Les mer om hva du får på kjøpet her.

+ Treningsrom
Gled deg til ekstra kortreist trening – I Ringve Pluss kan du fritt benytte vårt felles treningsrom med profesjonelt utstyr. Om ønskelig kan vertskapet bistå med opplæring i bruk av apparater, formidle personlig trener og ta initiativ til felles treningsaktiviteter.

+ Gjesterom
Mer overnattingsbesøk enn du har plass til? Ikke noe problem – i Ringve Pluss har vi både dobbeltrom og familierom til leie for våre beboeres gjester. Rommene er utstyrt med bad og leies ut ferdig oppredd med håndklær. 

+ Sykkelverksted
Glad i å sykle? I Ringve Pluss har du tilgang til et velutstyrt verksted hvor du tørt og lunt kan utføre vedlikehold og små reparasjoner på sykkel o.l.

+ Smørebod
Silkeføre i marka? I Ringve Pluss kan du preppe skiene i vår felles smørebod som er utstyrt for vanlig vedlikehold av skiutstyret gjennom hele sesongen.

+ Handyman/vaktmester.
I Ringve Pluss vil vi ha vår egen ”handyman” som kan bistå med mindre oppdrag og en hjelpende hånd når noe skal monteres, skrues eller fikses. 

+++  - Meld din interesse under!

Livet i en Plussbolig® - mye mer av det du liker.

Tilbake

Meld interesse for Ringve Pluss

Registrer deg her så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart for nye Plussboliger® på Ringve Pluss.