Enklere hverdag pluss nærhet til gode opplevelser?

Enklere hverdag pluss nærhet til gode opplevelser?

Scroll for å lese mer

Har du fått nok av hagearbeid, snømåking og vedlikehold av boligen? Liker du tanken på gode livsstils- og velværetjenester rett utenfor ytterdøra? Da bør du vurdere en Plussbolig® i Ringve Pluss. Her får du ikke bare en flott ny leilighet, men også hotellfølelsen gjennom ekstra service, opplevelser og trygghet. Les mer om hva plusslivet på Lade byr på her.

+ Resepsjonstjeneste
Det er alltid godt å komme hjem til Ringve Pluss, hvor resepsjonen byr på ferske aviser og en kaffekopp. Resepsjonen er bemannet på dagtid alle ukedager, hvor vertskapet bistår beboerne, følger opp reservasjoner og klargjør selskapsrom, møterom og gjesterom.

+ Serviceområde
Senk skuldrene og treff kjentfolk i vår lounge med bemannet resepsjon, kaffebar og ferske aviser. Loungearealet er utformet for allsidig bruk som møteplass, så her kan du gjerne slå av en prat med naboen, lees avisen eller ta del i fellesaktivitetene våre.

+ Handyman/vaktmester.
I Ringve Pluss vil vi ha vår egen ”handyman” som kan bistå med mindre oppdrag og en hjelpende hånd når noe skal monteres, skrues eller fikses. 

+ Matvarer og medisiner

Er tiden knapp eller du kommer sent hjem, kan vi handle inn det mest nødvendige for deg. Har du behov for medisiner, kan vi bistå med henting på nærmeste apotek.

+ Velværetjenester
I serviceområdet vil vi tilby rom hvor samarbeidspartnere innen helse- og velværetjenester kan tilby fysioterapi, massasje og fot- og hudpleie. Praktisk, lettvint og behagelig!

+++

Livet i en Plussbolig® - mye mer av det du liker.

Tilbake

Meld interesse for Ringve Pluss

Registrer deg her så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart for nye Plussboliger® på Ringve Pluss.