2-roms leilighet - perfekt som første bolig

2-roms leilighet - perfekt som første bolig

Scroll for å lese mer

Skal du kjøpe leilighet for første gang og er usikker på hva som kan passe deg, sjekk ut Saga Park. Her finnes det flere fine 2-roms med gode planløsninger og pris fra kr 2.350.000,-. Se meglerens favoritt her.

Malins favoritt er perfekt for førstegangskjøperen
- 2-roms leilighet, D59, 39 kvm BRA

Er du førstegangskjøper på boligjakt? Da er denne leiligheten perfekt for deg. En flott 2- roms leilighet beliggende i 4. etasje til kun 2 500 000,-. Det er mye bolig for pengene. Her kan du slappe helt av og nyte solen på din egne sør-vestvendte balkong. Boligen er planlagt ferdigstilt allerede høsten 2019.

Boligen har kvaliteter som lys eikeparkett, vannbåren varme i gulv, flislagt bad, store vindusflater og et kvalitetskjøkken fra HTH. Det er mange fordeler med å kjøpe noe helt nytt – men det beste må likevel være at ingen har bodd der før!

Se prisliste for flere ledige 2-roms her >>

Nærhet til Heimdal sentrum, bussholdeplass og togstasjon gjør også hverdagen mye enklere!

Hjertet av Saga Park

Midt i, som et hjerte i prosjektet, kommer en bilfri grønn park. Her kan du samle venner rundt grillen eller bare nyte livet med en bok og musikk på øret i en solseng. 

At noen andre tar seg av vedlikeholdet, slik at du bare kan nyte, er en fin bonus. Mer om parken her >>

Tilbake

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om en av boligene over eller vite mer om alterntive løsninger, meld din interesse her eller ta direkte kontakt med en av meglerne.