Ta del i samdyrking i nye Ballerud Hageby

Ta del i samdyrking i nye Ballerud Hageby

Scroll for å lese mer

Ballerud Hageby vokser frem på en sjeldent uforstyrret tomt mellom Bekkestua og Høvik, omringet av grøntområder. Her planlegger Selvaag Bolig totalt 160 nye boliger: 88 rekkehus og 72 leiligheter. Som boligeier i Ballerud Hageby kan du bli en del av et spennende samdyrkelag. Profesjonelle bybønder fra U.Reist pleier og drifter blant annet en økologisk grønnsaksåker, med god hjelp fra andelshavere i samdyrkelaget. 

Salat, urter og spiselige blomster

Du kan invitere gjester hjem på retter som bugner av egendyrkete og helt kortreiste grønnsaker, urter og spiselige blomster. Barna kan tusle bort i kjøkkenhagen og plukke seg modne jordbær. Du kan reise på ferie med god samvittighet fordi du vet at noen tar seg av vanning og luking i hagen mens du er borte. Alt dette får du tilgang til i Ballerud Hagebys samdyrkelag.

Gå rett til informasjon om boligprosjektet her.

Bildecollasj-samdyrke-Ballerud Hageby3_100kb.jpg

Alle boligene i Ballerud Hageby får tilgang til felles uteområde og samdyrkelag. Nyt selvdyrket grønnsaker, spiselige blomster og urter.

Felles samdyrking og sosialt fellesskap

Som andelshaver i et samdyrkelag får du tilgang på en økologisk drevet grønnsaksåker. Du er velkommen til å være med på felles samdyrkinger med de andre naboene som er andelshavere, under veiledning og inspirasjon fra bybonden fra U.Reist. Slik får du og familien muligheten til å lære om økologisk dyrking, dele innsats og opplevelser ute i et trivelig miljø, og delta i et sosialt fellesskap rundt det å dyrke jorden og høste egne grønnsaker. 

Bilde av Andreas Capjon - ureist

Andreas Capjon, bybonde og gründer av U.Reist.

Få mer ut av uterommet med U.Reist

U.Reist bistår utbyggere og arkitekter med planlegging av unike uterom. For å gjøre samjobbingen sosial og trivelig, arrangerer U.Reist faste samjobbingsdager. Det vil være mulig å jobbe i åkeren på egen hånd i tillegg, for de som ønsker det. 

Alle andelshavere får selv komme og høste sin andel grønnsaker i åkeren. Bybonden sender ut høstemeldinger som spesifiserer hvilke grønnsaker som er høsteklare den aktuelle uken, hvor i åkeren du finner dem og hvor mye du kan ta med hjem. 

Vil du vite mer om U.Reists profesjonelle bybønder? Les mer om fellesskapet her.

Illustrasjon av samdyrkelag

Illustrasjon fra samdyrkelag: sosialt og hyggelig for alle naboer.

Det blir også god plass i fellesområdene til å leke, lese, arrangere utemiddager eller andre sammenkomster. U.Reist vil arrangere kurs for andelshaverne av mange slag. Medlemskap i et samdyrkelag er sosialt, lærerikt - og smaker fantastisk! 

Bildecollasj-samdyrke-Ballerud Hageby4_100kb.jpg

Finn ditt nye hjem i Ballerud Hageby

Ballerud Hageby vokser frem på en sjeldent uforstyrret tomt mellom Bekkestua og Høvik, omringet av grøntområder. Her planlegger vi totalt 160 nye boliger: 88 rekkehus og 72 leiligheter. Det er gangavstand til Bekkestua sentrum og enda kortere til Gjønnes T-banestasjon.

Rekkehusene vil få forskjellige størrelser: to-plans rekkehus fra 105-131 kvm BRA, og tre-plans rekkehus på 139 og 146 kvm BRA. Alle rekkehusene får markterrasse og egen hage.

Leilighetene skal bli to-roms leiligheter på 40 kvm BRA, tre-roms leiligheter fra 71 til 78 kvm BRA og fire-roms leiligheter fra 98 til 115 kvm BRA. Leilighetene får egen balkong og leilighetene i første etasje får markterrasse og egen hage.

Les mer om boligprosjektet her.

Ledige boliger og priser her.

Bildecollasj-samdyrke-Ballerud Hageby6_100kb.jpg

Tilbake

Meld din interesse for Ballerud Hageby

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Ballerud Hageby