- Sjeldent bra tomt!

- Sjeldent bra tomt!

Scroll for å lese mer

Det er ikke ofte en arkitekt får en så flott naturtomt å jobbe med, forteller Helene Fitje. Hun peker begeistret rundt på tomten. Helene er fra Holon AS og ansvarlig arkitekt for Sandsli 360, et prosjekt som utmerket seg med det samme.

- Vi så med en gang at kvaliteten her handler om naturen. Det ble veldig viktig for oss å ta naturen opp fra skogen og vannet og integrere det mellom bygningene, sier Fitje.

Alle leilighetene vil få en viss kontakt ut mot vannet. Beliggenheten er vestvendt og bygningene plasseres slik at det blir sol til alle i løpet av dagen.

- Det er ikke ofte som arkitekt at man får jobbe med en så fin tomt som dette, sier Fitje.

Panoramautsikt
Tomten ligger høyt hevet i terrenget med panoramautsikt ut over nærområdene.

- Her er det en flott vestvendt naturutsikt og tett på Bybanen. Hva mer kan man ønske seg? Dette er et spesielt kjekt prosjekt å jobbe med.

Vi står foran kontorbygningen som tidligere huset flere hundre medarbeidere fra Aibel. Nå er bygget forlatt og naturen kommer tettere på. På bakkenivå står vi på det som vil bli fremtidig parkeringsetasje under leilighetsbyggene og hagerommene.

- Vi bygger opp slik at alle får tilgang til den fantastiske utsikten. Det blir sju etasjer mot gaten, fire høyere enn dagens kontorbygg. De som kjøper leilighet i de øverste etasjene mot øst vil få panoramautsikt også mot den andre siden av byen, mot sentrum og byfjellet Ulriken.

Mer om nye boliger på Sandsli 360 her >>

Tilbake

Kontakt:

Ta kontakt

Jeg vil gjerne vite mer om ny leilighet på Sandsli 360.