Under 34?

Ingenting er deiligere enn å flytte for seg selv! Ingen som maser. Ingen som roter. Og akkurat nå trenger du bare 50 000,– i forskudd, så kan du flytte inn i Sandsli 360 i Bergen!

Kjøp en flunkende ny 2-roms leilighet for kun 2 390 000,– i Sandsli 360!

Eller venter du barn og ønsker deg en 3-roms? Nå koster det bare 3 550 000,–

• Nær Bybanen til Bergen sentrum og Flesland.
• Ingen budrunder, bare faste priser.
• Ferdig installerte hvitevarer klare til bruk.
• Utsikt og sol på balkongen.
• Mulighet for garasjeplass.
• Kort byggetid.

Flytt inn. Inviter på middag, eller bare chill. Du er HJEMME!

Kun 50 000 i forskudd

Regjeringen har nemlig lempet på boliglånsforskriften fordi de vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig. Vi ønsker å bidra, og derfor senker vi forskuddet på alle våre boliger til 50 000,– i en begrenset periode. Tilbudet gjelder nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Obs! Du må fremlegge finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

1. Lave omkostninger
Mange blir overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. For visste du at du for nye boliger kun må betale dokumentavgift (2,5 prosent) av tomteverdien, ikke av hele kjøpesummen?

2. Høy standard
En nyoppført bolig følger kravene til isolasjon og ventilasjon. Det betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som samtidig er «billig i drift». Mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.

3. Fem års oppfølging
Ved kjøp av ny bolig har du 5 års reklamasjonsrett. Selvaag Bolig har et kundesenter som mottar og behandler henvendelser fra nye boligeiere.

4. Alt er nytt!
Det aller beste med å kjøpe en helt ny bolig, er kanskje at alt er nytt. Du må ikke pusse opp eller modernisere, for hele bomiljøet er nytt – kjøkkenet, badet, vinduene, og til og med naboene. Det eneste du trenger å gjøre, er å skape et hjem.

5. Fast pris
Boligen koster det som står i prislisten. Du slipper hektiske budrunder og vet hva du skal betale måned for måned. Det gir deg trygghet når du skal i banken for åsøke om lån og forhandle om betingelser.

Les om de nye boligene på Sandsli 360 >>

Tilbake

Ja, jeg er interessert!

Jeg vil gjerne vite mer om de nye leilighet på Sandsli 360.