Fra næring til bolig på Sandsli

Boligområdet Sandsli 360 i Bergen

Fra næring til bolig på Sandsli

Scroll for å lese mer

Det er allerede etablerte boligområder på Sandsli. Men bydelen som ligger nær Bergen Lufthavn Flesland har i mange år vært preget av næringsliv med store kontorbygninger. Nå forvandles flere av områdene til hjem for unge, eldre og barnefamilier.

Sandsli 360 er ett av flere større leilighetsprosjekter som vil bidra til å endre bydelen Ytrebygda i Bergen.

Arbeidsplasser og skoler

Sandsli er et attraktivt boligområde, blant annet fordi mange store bedrifter har sine kontorarbeidsplasser i nabolaget. Her ligger blant annet Equinor, og snart også Hordaland Fylkeskommune. Kun hundre meter unna ligger Quality Edvard Grieg Hotel. Det er gangavstand til flere barnehager, barne- og ungdomsskolen Skranevatnet Skole og Sandsli videregående skole. Området tilbyr det meste du trenger i hverdagen.

Bybane, flyplass og kjøpesenter

Nærmeste bybanestopp, Sandslivegen, er bare 400 meter unna. En ny gangsti blir laget fra leilighetene i Sandsliåsen 57 og langs vannet, slik at du får en rask og fin tilkomstvei. Fra Bybanen er det bare fem korte stopp, totalt åtte minutter, til Bergen Lufthavn Flesland. Den andre veien er det kun to stopp til et av Norges største kjøpesentre, Lagunen Storsenter. Der kan du handle i 160 butikker – eller gå på den nye kinoen. Inn til Bergen sentrum bruker Bybanen litt over en halvtime.

Sport og kultur

Fana Golfklubb med 18 hull ligger en kort biltur på ni minutter unna. Dette er en av Vestlandets største golfklubber. Golfbanen snor seg mellom bebygde områder og gårder, og gir spillerne både sportslige utfordringer og flotte naturopplevelser.

I Rådal, kun to kilometer fra Sandsliåsen, ligger komponisten Haralds Sæveruds hjem Siljustøl. Det store naturområdet var Sæveruds viktigste inspirasjonskilde, og er nå et åpent turområde og museumsbygg.

Les mer om de nye boligene på Sandsli 360 >>

Tilbake

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne vite mer om de nye leilighetene på Sandsli 360.