Fra næring til bolig på Sandsli

Fra næring til bolig på Sandsli

Scroll for å lese mer

Det er allerede etablerte boligområder på Sandsli. Men bydelen nær Bergen Lufthavn Flesland har i mange år vært preget av næringsliv med store kontorbygninger. Nå transformeres flere av områdene til hjem for unge, eldre og barnefamilier.

Sandsli 360 er ett av flere større leilighetsprosjekt i bydelen Ytrebygda i Bergen i 2019 som vil bidra til å endre bydelen.

Arbeidsplasser og skoler
Sandsli er et attraktivt boligområde blant annet fordi mange store bedrifter har sine kontorarbeidsplasser i nabolaget. Som blant andre Equinor og snart Hordaland Fylkeskommune. Kun hundre meter unna ligger Quality Edvard Grieg Hotel. Det er gangavstand til flere barnehager, barne- og ungdomsskolen Skranevatnet Skole samt Sandsli videregående skole. Området tilbyr det meste man trenger i hverdagen.

Bybane, flyplass og kjøpesenter   
Nærmeste bybanestopp, Sandslivegen, er bare 400 meter unna via. En ny gangsti blir laget fra leilighetene i Sandsliåsen 57 og langs vannet slik at man får en rask og fin tilkomstvei. Fra Bybanen er det bare fem korte stopp, totalt åtte minutter, til Bergen Lufthavn Flesland. Andre veien er det kun to stopp til et av Norges største kjøpesenter, Lagunen Storsenter. Der kan man handle i 160 butikker eller gå på den nye kinoen som åpnes høsten 2019. Inn til Bergen sentrum tar Bybanen litt over en halvtime fra Sandslivegen.

Sport og kultur
Fana Golfklubb med 18 hull ligger kun en kort biltur på ni minutter unna. Dette er en av Vestlandets største golfklubber. Golfbanen snor seg mellom bebygde områder og gårder og gir spillerne både sportslige utfordringer og flotte naturopplevelser.

I Rådal, kun to kilometer fra Sandsliåsen, ligger komponisten Haralds Sæveruds hjem Siljustøl. Det store naturområdet var Sæveruds viktigste inspirasjonskilde og er nå et åpent turområde og museumsbygg.

Mer om nye boliger på Sandsli 360 her >>

Tilbake

Kontakt:

Ta kontakt

Jeg vil gjerne vite mer om ny leilighet på Sandsli 360.