Norges mest fornøyde boligkjøpere bor i Ås

Norges mest fornøyde boligkjøpere bor i Ås

Scroll for å lese mer

En landsdekkende kundetilfredshetsmåling viser at boligprosjektet Skifabrikken på Solberg i Ås kommune har Norges mest fornøyde boligkjøpere.

Kjøperne på Skifabrikken hus C ga boligene sine en gjennomsnittlig poengsum på 92 av 100. Til sammenligning er gjennomsnittet for alle nyboligprosjekter i Norge på 74 av 100. Det er markedsanalyseselskapet Prognosesenteret som utfører målingen.

– Dette er en av de viktigste utmerkelsene vi kan få. Å kjøpe egen bolig er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet, og det er derfor svært viktig for Selvaag Bolig at de som kjøper bolig av oss er fornøyd. Vi er svært takknemlige og ydmyke for utmerkelsen og lover at vi skal fortsette å bygge gode boliger og strekke oss langt for å gjøre kundene våre fornøyd. Vi kan aldri bli gode nok på dette og vi har fortsatt utfordringer og mye å gå på, sier administrerende direktør i Selvaag Bolig, Sverre Molvik.

Arnstein Sandnes som er prosjektsjef for Skifabrikken, er stolt av utmerkelsen.

Bilde av Arnstein

–  Fornøyde kunder er den beste markedsføringen vi kan få, og jeg tror vi lykkes fordi vi leverer det vi lover, og litt til. Men her kan vi ikke hvile på laurbærene. Vi tar med oss alle tilbakemeldinger videre til nye boligprosjekter, så vi kan bli enda bedre. Målet må selvsagt å levere minst like bra på Solbergskogen Pluss i Ås der salget starter nå i vår.  

Om Skifabrikken

Boligprosjektet ligger i Skifabrikksvingen i Ås, og består av seks hus med til sammen 246 leiligheter. Det første to husene sto ferdig i 2021, og hus C ble overlevert høsten 2022. Nå bygges de tre siste husene, som vil overleveres boligkjøperne i 2023 og 2024. Det er Hersleth Entreprenør AS med underentreprenører som bygger de fire første husene for Selvaag Bolig.

Skifabrikken-51.jpg

Det er lagt vekt på å skape gode godmiljø og sosiale møteplasser i Skifabrikken. I den store felleshagen er det blant annet bygget parsellhager, bocciabane og lekeplasser. Innendørs er det felles vaskeplass for bil, og et eget kombinert sykkelverksted og smørebod.

DSC00240.jpg

Boligprosjektet har fått navnet Skifabrikken etter Hagen Johansen skifabrikk som lå like nord for der de nye leilighetene skal bygges. Skifabrikken så dagens lys tidlig på 1920-tallet og var i flere år en av de største skifabrikkene i landet

Om KTI:

Kundetilfredshet (KTI) er et mål på hvor fornøyde selskapets kunder er, og en vurdering av kvaliteten på selskapets produkter og leveranse. Selvaag Bolig jobber systematisk med kundetilfredshet i hele kundereisen fra markedsføring og salg til byggeperioden og gjennom garantitiden. Selskapet har en dedikert avdeling som følger opp kunder fra inngått kjøpskontrakt til utløp av garantiperioden på fem år etter ferdigstilt bolig. Kundetilfredshet måles hjelp av Prognosesenterets KTI-undersøkelser både ved overlevering til kunde og etter ett år. Målingen omfatter de ni kategoriene «valuta for pengene», «lojalitet», «forventninger», «pålitelighet», «boligen», «ansatte», «informasjon», «utforming og innredning» og «utenfor boligen». KTI-scoren regnes ut på bakgrunn av spørsmål om kundens vurderinger av selskapet totalt og om selskapet har oppfylt kundens forventninger.

_DSC3173.jpg

Tilbake