Stor valgfrihet - tre ulike konsepter

Stor valgfrihet - tre ulike konsepter

Scroll for å lese mer

For at din nye leilighet skal få akkurat det personlige og helhetlige uttrykket du ønsker deg når nøkkelen overleveres har vi utarbeidet tre ulike fargekonsepter for inspirasjon og valgfrihet.

Det er lagt mye arbeid i å skape et produkt av høy kvalitet og alle leiligheter leveres med god standard. Listfrie vinduer fra gulv til tak, enstavsparkett og store, fine baderomsfliser setter rammene for en moderne tilværelse. Borte er de kritthvite veggene man ofte ser i nye boliger, her tilbys en lys og lun gråfarge som standard veggfarge. Men for din helt personlige stil har vi i tillegg utarbeidet tre ulike konsepter. Mange kostnadsfrie valg, men også mulighet for ekstra tilpasninger mot kostnad. 

Fristen for å gjøre tilpasninger for trinn 1, hus B og C, er allerede i februar. Om du har planer om å kjøpe leilighet her bør du ta kontakt i dag for mer informasjon om ledige leiligheter og tilvalg. Les mer om konseptene under.

Sval sjø

En moderne, men klassisk stil som passer for alle aldre. Dette konseptet legger man fokus på farger og materialer som er lyse og tidløse og som vil kunne fungere godt i lang tid.

Denne stilen styles gjerne med materialer som cognacfarget skinn og detaljer i messing.


Frydefulle kontraster

Dette konseptet spiller på kontraster. Ved å blande rosa og sort og variert materialbruk, vil du få et hjem med kontraster og spenning i farger og teksturer.

Denne stilen kan med hell styles med naturmaterialer som ull og sortbeiset treverk.


Urban minimalisme

Konseptet for en moderne livstil. Med valg som mørke gulv og et mørkt kjøkken vil kanskje denne stilen være for den mer vågale av oss. Valg av farger og materialer som vil skape en moderne og stilfull atmosfære.

Denne stilen kan gjerne styles med industrielle lamper og elementer i betong.

...

Et kjøkken - tre uttrykk

Vi har illustrert samme kjøkken i stilene Sval Sjø, Frydefulle Kontraster og Urban Minimalisme. Hvilken stil liker du best?

Tilbake

Mer informasjon om konsepter?

Ønsker du mer informasjon om valgfrihet mellom ulike konsepter og frister for tilvalg, fyll ut skjema her eller kontakt gjerne en av oss direkte.