Delingsfunksjoner og nabolagsvert

Delingsfunksjoner og nabolagsvert

Scroll for å lese mer

I Skårerbyen får du tilgang til nye fellesarealer i Mathildetunet og til de eksisterende fellesområdene i signalbygget Kongla, bemannet med en nabolagsvert på dagtid. Her kan du feire barnebursdag, invitere til juleverksted, ha hjemmekontor eller nyte en kopp kaffe for å dyrke sosialt fellesskap med gode naboer. 

Nabolagene Løkkatunet, Gårdskvartalet og nye Mathildetunet deler på fellesarealene sine, og nabolagsvert Camilla er tilstede på dagtid.

Camilla er behjelpelig med store og små tjenester, og legger til rette for bruk av lokalene. Camilla har sin arbeidsplass i Kongla, hvor hun er tilgjengelig hver dag.

I Kongla er første etasje innredet som felleslokale for beboerne. Her kan man samles for å ta en kaffe, slå av en prat og kanskje bli bedre kjent.

– Som nabolagsvert ønsker jeg å bidra til et enda bedre nabolag, hvor naboer kan bli kjent på tvers av generasjoner, møtes til felles aktiviteter og få det beste ut av nærmiljøet, sier Camilla. 

Lokalet brukes både til organiserte aktiviteter hvor beboerne er gjester, og leies ut til private arrangement. Som boligeier i Skårerbyen kan du velge om du vil benytte deg av tilgang på lokaler og servicemeny for tilstelninger i egen regi, eller bruke lokalene som et urbant grendehus - en mulighet til å bli bedre kjent med naboene. 

I det fremtidige Mathildetunet planlegges det også to nye lokaler innredet som kombinert selskapsrom, møterom og hjemmekontor. I garasjekjelleren kommer det i tillegg smørebod og tilrettelegging for sykkelverksted.

 

En nabolagsvert gjør livet litt enklere - her er noen av fordelene:

• Nøkkelservice: Oppbevaring av ekstranøkkel til leiligheten i safe i Kongla (brukes med ferieservice og andre tjenester).

• Ferieservice: Tilsyn av leilighet/hente post/vanne blomster når beboer er bortreist.

• Tilbud om sosiale arrangementer i regi av nabolagsverten.

• Mottak av pakker/leveranser, håndverkere osv.

• Formidle kontakt til eksterne leverandører som for eksempel elektriker/rørlegger.

• Kongla kan leies til private arrangement i helgene og på ettermiddager - Camilla koordinerer og tilrettelegger.

• Tilgang til Pluss-app for bestilling av tjenester og informasjon om aktiviteter i nabolaget.

Camilla er åpen for innspill og justerer tilbudet basert på innspill fra beboermiljøet. En undersøkelse utført i januar 2023 dokumenterer høy grad av bruk og engasjement. Les mer om undersøkelsen her.  

 

2202-14-SEL-i-03-building_H-floorU-commonroom_R01(2).jpg

Illustrasjon av fremtidig selskapslokale i Mathildetunet, klart til bursdagsfeiring!

24spisestue.jpg

Foto fra nabolagslokalet i Kongla (over og under), åpent og bemannet hver ukedag.

20spisestue.jpg

Ønsker du mer informasjon er du alltid velkommen på besøk i Kongla.
Adresse er Søster Mathildesgate 42, Lørenskog.

Camilla kan også kontaktes på e-post: nabovert@selvaagbolig.no eller på telefon: 904 70 584.

Tilbake