Selvaag Bolig satser stort i Follo

Selvaag Bolig satser stort i Follo

I 70 år har Selvaag brutt grenser og satt standarder for boligbygging i Norge. Nå satser vi stort i Follo og bygger flere spennende prosjekter.

Boligaktørene med høyest kundetilfredshet i 2019 er kåret, og Selvaag Bolig gikk helt til topps!


Moss Glassverk vant Norges største kundetilfredshetsmåling for andre gang! Med fokus på å skape et godt bomiljø og leiligheter folk vil trives i, har Moss Glassverk blitt et prosjekt vi er stolte av. Moss Glassverk med 22 bygg og 408 leiligheter er nå ferdigstilt og innflyttet. Det samme prosjektteamet står nå klare for å levere den samme kvaliteten i Follo.

Våre prosjekter i salg nå:

Skifabrikken, 2 km fra Ski sentrum

Nye 2-4 roms leiligheter med gode kvaliteter. Stor og flott felleshage hvor landskapsarkitektene har lagt vekt på å skape et godt bomiljø, med alt fra parsellhager, bocciabane og en rik beplantning av frukt- og bærvekster. Under husene kommer et garasjeanlegg som vil huse både vaskeplass for bil, og et eget kombinert sykkelverksted og smørebod. Innflytting fra juni 2021.

Les mer om leilighetene på Skifabrikken

Langhus 1405, rett ved Langhus senter

Nye 2-4 roms leiligheter med gode kvaliteter. Her vil det bli etablert et felleslokale med kjøkken som beboerne kan benytte seg av. Her kan det holdes møter, barnebursdager eller selskaper. Garasjeanlegg under husene med kombinert sykkelverksted og smørebod. I tillegg kan fremtidige beboere nyte godt av store og flotte uteområder. Innflytting fra høsten 2021.

Les mer om leilighetene på Langhus 1405 her

Prognosesenterets måling av kundetilfredshet skjer i to ulike faser: ved overlevering av boligen og i forbindelse med ettårsbefaring. Målingen fanger på den måten opp hele kundeopplevelsen fra kjøp av bolig, til man har overtatt og bodd i boligen en tid. Kundetilfredshetsundersøkelsen er videre delt i to kategorier, der man skiller mellom prosjektmarkedet og enkeltkundemarkedet. Maksimal oppnåelig score på kundetilfredsheten er 100.

Tilbake