Lev nytt, lettstelt og sentralt på Sandsli

Lev nytt, lettstelt og sentralt på Sandsli

Scroll for å lese mer

Vi bygger nå 199 nye leiligheter på Sandsliåsens kanskje aller beste tomt! Kjøper du nå, betaler du kun en symbolsk inngangssum, og resten når du flytter inn.

På høyden over Håvardstunvatnet på Sandsli vokser det frem et nytt boligfelt. Her bygger Selvaag Bolig 199 praktfulle leiligheter fordelt på seks bygg, med god hjelp av LAB Entreprenør.

Det er duket for et variert bomiljø på Sandsli 360, med alt fra smarte 2-roms leiligheter til større 5-roms leiligheter. Det er også flotte toppleiligheter som går over en hel etasje med utsikt mot Fusa og vindmøllene på Fitjar, og fine to-etasjers boliger med egen uteplass.

Hus A1 og B1 er innflyttingsklare allerede i desember. Vi har fortsatt leiligheter igjen for salg her i varierende størrelser - som passer til alle livets faser, forteller Tina Elise Beisland, som leder nybygg i Eiendomsmegler Vest.

– Dette må være Sandslis beste tomt! Leilighetene ligger på en høyde som gir gode solforhold og utsikt i flere retninger. Det er kort vei til flyplassen, Laguneparken med alle servicetilbud, Bergen sentrum og dagligvarekjeder. Du trenger heller ikke å følge med på rutetidene, for det går buss og bybane forbi hele tiden, sier Andreas Tveit, eiendomsmegler i Eiendomsmegler Vest.

Det er gangsti fra byggefeltet til bybanestoppet, og det tar kun få minutter å gå fra ytterdøren til holdeplassen. Hvem trenger bil når man har alt innen så kort rekkevidde?

Lettere å ta grønne valg

En landskapsarkitekt har utformet området slik at du bor stille, solrikt og tett på naturen. På Sandsli 360 får du et urbant liv, og samtidig tilgang på grønne lunger.

– Leilighetene rager over idylliske Håvardstunvatnet. Det er gang- og sykkelsti langs vannet med en liten avstikker fra sykkelstien langs Flyplassveien. Hvis du ønsker en kort tur til en topp med utsikt, er det ikke langt å gå til Storrinden, Skranevatnet, Siljustøl eller andre flotte turområder. Golfbane er også i nærheten, og kan fint nyttes som tursted når det ikke er golf-sesong, sier Andreas, som selv er oppvokst i Sandsli-området.

Uteområdene er bilfrie med koller, vannspeil, lekeområder og planter. Perfekt for deg som elsker hage, men som ikke vil gjøre hagearbeid. 

– Beboerne på Sandsli vil ha tilgang til et felles kjølerom, som enkelt kan benyttes ved bestilling av matvarer. Det er også planlagt et samlingslokale som kan leies eller benyttes til felles aktiviteter, samt et kontorfellesskap med plass til fire personer, opplyser megleren.

Lav inngangsbillett til ny bolig

Sparer du egenkapital til ny bolig? I dette boligprosjektet kan du betale en redusert andel av forskuddet nå, og resten av kjøpesummen når du flytter inn. Det er mange kjøpere som blir positivt overrasket når de hører dette, forteller megleren.

– Kjøpere mellom 18 og 34 år kan sikre seg en ny bolig med bare 50.000 kroner i forskudd. Kjøpere som er 35 år og eldre, betaler kun 100.000 kroner i forskudd. Det betyr at du har tid på deg til å spare egenkapital mens du venter på at leiligheten skal bli ferdig. I tillegg har du eventuelt god tid til å forberede og klargjøre salg av egen bolig.

Det er få leiligheter igjen på første byggetrinn, hvor du enten kan bo i «Trekanthuset» eller i «Langhuset».

Leilighetene på Sandsli 360 får fjernvarme, og vil ha energikarakter C eller bedre. Dette betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som er “billig i drift” – et mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.


Sett ditt personlige preg på leiligheten

Du har også mulighet til å sikre deg leilighet i byggetrinn 3, som ligger helt inntil skog og vann.

Kjøper du leilighet i byggetrinn 3, har du en anledning til å tilpasse boligen du ønsker(*) – Vil du ha andre farger på veggene, lys eller mørk parkett? Kjøkkenfrontene fra HTH leveres også med valgfrihet på fire ulike farger (kostnadsfritt). Valget er ditt, smiler Andreas. 

* Valgfrihet på kjøkken er inkludert i pris. Ytterligere tilvalg gjøres mot ekstra kostnad.
Kampanje: frem til 1. november får du tilvalg for kr. 25.000,- inkludert! 

Se nærmere på de enkelte boligene her:  

https://www.selvaagbolig.no/boligvelger/?prosjekt=sandsli-bergen

Tilbake

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Sandsli 360