Gårdskvartalet - nytt boligfelt for salg

Gårdskvartalet - nytt boligfelt for salg

Scroll for å lese mer

Forbehold om illustrasjoner med mer - Les mer

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner.

Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse.
Øvrige bygg, beplantning, vegetasjon og fellesarealer er ikke endelig prosjektert.

Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til eksisterende bygninger. Avvik kan forekomme.

Innvendig interiør som vises i illustrasjonene og på plantegningene er ikke en del av standardleveransen.

Se prospekt for øvrige forbehold.

Det er kun kjøpekontrakt med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Skårerbyen vokser videre - nytt boligfelt for salg!

Vi planlegger nå oppstart på nytt boligfelt mellom Nordliveien og den nye byparken. Leilighetene vi lanserer først i boligfeltet ligger nærmest parken.

De nye husene vil omkranse en felles gårdshage med aktivitetstilbud og tilrettelegging for godt naboskap. I tillegg til fellesområdene ute bygger vi praktiske fellesområder inne, hvor boligeierne deler lokaler for både felles og private arrangement. 

Leilighetene får lys en-stavs eikeparkett, generøs takhøyde, valgfrihet på kjøkkeninnredning, heis til leilighetsplan og mulighet for parkering under bakke.

Lørenskog har opplevd en rivende utvikling de senere årene, og har en langsiktig plan om å bygge opp et nytt bysentrum på Skårer. Midt i smørøyet ligger området hvor Selvaag Bolig nå skaper en ny bydel, med opp mot 1100 hjem i direkte tilknytning til et stort nytt parkområde. Parken vil bli på ca 15.000 kvm, og skal bygges ut etappevis sammen med boligene.

Registrer gjerne din e-post om du ønsker å bli holdt oppdatert frem mot salgsstart. Vi sender ut prospekt og prisliste på e-post så snart det er klart.

Ja, jeg er interessert

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om Gårdskvartalet

Boligprosjektene på Skårerbyen