Lev det gode liv på Løren

Lev det gode liv på Løren

Lev det gode liv på Løren
  • Oslo

Løren ligger solfylt og fritt til midt mellom fjorden og marka, med like kort vei til begge deler. Her, hvor det var industri for kun få år siden, har det vokst opp en ny bydel som er perfekt for deg som ønsker nærhet til alt storbyen har å by på, men også ønsker et trygt og rolig bo- og oppvekstmiljø.

Lett å leve

Siden Løren er en helt ny bydel, er alt nøye planlagt for å gjøre livet så enkelt og komfortabelt som mulig for de som bor her. Skoler, barnehager og servicetilbud er i hyggelig gangavstand og egen t-banestasjon sørger for at du unngår kø og rush til og fra jobben. Butikker, kafeer og spisesteder gjør Løren til en egen småby du vil trives i og føle tilhørighet til.

Bilde av Waynes Coffee

 Lett å leke

Lek er viktig for både store og små barns trivsel. Derfor er det lagt stor vekt på grønne uterom og lekeplasser for de minste, og sykkel- og gangveier gjør det trygt og enkelt å forflytte seg fra a til b. For de sporty har det lokale og tradisjonsrike idrettslaget Hasle-Løren et bredt tilbud for både barn og voksne, samt at du har topp moderne treningssentre i umiddelbar nærhet. Valle Hovin og Jordal er også kun en kort sykkeltur unna, og riksanlegget for tennis ligger på Hasle. Og Marka, med lysløyper og fiskevann, ligger rett oppi bakken.

Bilde av klatrenett

 Lett å le

For de mer kulturelt anlagte, har Løren også sitt eget kulturhus, Kanonhallen, med konserter, barneteater og masse annen moro. I tillegg finnes det musikkorps på både Løren og Hasle skole og Sinsen kulturskole er en hyggelig nabo som gir ungdom mulighet til å prøve seg på de skrå bredder, enten de vil synge, danse, filme eller spille teater.

Bilde fra Kanonhallen

Lett å like

Å bo på Løren er å ikke si nei takk til verken by eller natur, men ja takk til begge deler. Her har du alt du trenger for å kunne skape deg et urbant og komfortabelt liv, med gode naboer og mange aktiviteter i nærheten.

Løren er rett og slett lett å like!

Kos og moro i Lørenparken
Tilbake