Selvaag Bolig stolt vinner av årets leilighetsprosjekt!

Selvaag Bolig stolt vinner av årets leilighetsprosjekt!

Bilde av prosjektteam boligprosjektet Lørenpynten

  • Oslo
  • Nyboligfordeler
  • Om Selvaag Bolig

I sterk konkurranse vant boligprosjektet Lørenpynten i Oslo den gjeve prisen «Årets leilighetsprosjekt» 2017. Med fokus på å skape et godt bomiljø og leiligheter folk vil trives i, har Lørenpynten blitt et prosjekt vi er stolte av.

Bilde av boligprosjektet Lørenpynten

Dette var utrolig hyggelig og gøy! Vi hadde et godt utgangspunkt for prosjektet med en flott tomt. Prosjektet har hele veien hatt fokus på å skape et godt bomiljø, og det er lagt inn mange kvaliteter for å skape gode hjem som folk vil trives i. Ekstra stas er det at prosjektet tidligere i vinter kom på 2. plass i Prognosesenterets kåring over boligprosjekter med høyest kundetilfredshet.

Bilde av boligprosjektet Lørenpynten

I tillegg må vi berømme et godt samarbeid med Betonmast og underentreprenørene, som skal ha del av æren for et godt gjennomført prosjekt, sier prosjektsjef Bård H. Sydow.

Her kan du bli bedre kjent med Løren

 Om kåringen

For åttende gang ble prisen for «Årets Boligprosjekt» delt ut i regi av Boligprodusentene. Det er Boligprodusentene, Glava, NorDan og Optimera som hvert år deler ut priser for årets småhusprosjekt, årets leilighetsprosjekt og årets hytteprosjekt. I årets kategori for leilighetsprosjekt var to prosjekter nominert - Lørenpynten i Oslo og Heimdal Bolig sitt prosjekt Ringve Park i Trondheim.

Bilde av kåring av årets leilighetsprosjekt 2017

Prosjektene må framstå for næringen som et forbildeprosjekt innenfor flest mulig av følgende kvaliteter:
 - standardisering
 - byggekostnader
 - energi og klima
 - særpreg og nyskaping
 - bokvalitet (byggeskikk/arkitektur, planløsning og brukbarhet, inneklima)
 - bruk av BIM

Les mer om saken på Byggeindustrien

Foto: Selvaag Bolig, Byggeindustrien

Tilbake