Slik dekker du årets fineste julebord!

Slik dekker du årets fineste julebord!

Pyntet julebord

Ønsk gjestene dine velkommen til et stemningsfullt julebord.

  • Interiør

Ønsk gjestene dine velkommen til et stemningsfullt julebord. Her gir vi deg tips til tre ulike bord, fra det høytidelige med hvit duk og krystallglass, til den uformelle med lekebil på tallerkenen.

Hvitt bord

Foto av pyntet julebord

Hvitt som snø med julekuler i duse farger fra Lyngby. Tallerkenene er fra Porsgrunn. De vakre krystallglassene fra Ferderike Bagger blir blikkfanget på bordet og eukalyptusen er det lille man trenger av grønn pynt på bordet. Satengserviettene er fra Georg Jensen og de minimalistiske bestikket Grand prix er designet av Kay Bojesen 

 Naturlig bord

Foto av pyntet julebord

Bordet er dekket med metervare fra Stoff & Stil med en løper av gråpapir i midten. På hver tallerken er bestikket pakket inn i servietten med en et rustikt snøre. Her er vi brukt et grønt kjøkkenhåndkle fra Hay som serviett fordi det gir litt kontrast og farge til bordet, men du kan også bruke lin servietter om du har det. Glassene heter Rippel og er fra Ferm Living.

Bordet er pyntet med Hyasinter som også er pakket inn i gråpapir slik at gjestene kan ta med seg en liten hilsen hjem. De lave lystakene fra Ferm Living og Lyngby gir en hyggelig stemming, men pass på å sette de et stykke fra papiret.

Tradisjonelt bord

Foto av pyntet julebord

Duften av granbar er julen for mange, så her vi lagt bunter med edelgran direkte på bordet som er en gammel dør lagt på to bordbukker. Som en ekstra hilsen til hver gjest er det lagt en liten gave på kuvert, en liten bil med jultre på taket. Denne er fra hviit.no, men du kan lage en som ligner med en lekebil og en liten grankvist. Glasset er designet av Andreas Engesvik for Muuto og bestikket er fra Ikea.

Tilbake