Nude på soverommet

Nude på soverommet

  • Interiør

Noe av det aller beste med en splitter ny leilighet er de fine, glatte veggene. Ingen spiker hull å tette igjen, ingen flater som skal sparkles og slippes i flere omganger. Det eneste du skal gjøre er å velge farge. Og nå er det nemlig varmere gråfarger, greige, bruntoner, nude og beige som gjelder.

Fargen Nude på soverom

Soverom med glød

Til visningsleiligheten på Nybyen Økern valgte stylisten Linda Elmin en nydelig farge fra Nordsjø som heter Shiny Melun. Den er dus og diskre, men har en varm undertone som gjør at rommet får en fantastisk glød. Her gikk vi fra hvite vegger til Nude på soverommet, bare i løpet av noen få timer. Rommet oppleves fortsatt som lyst og luftig samtidig som den har få en varme og ny tilstedeværelse som en hvit vegg ikke kan måle seg med.

Fargen Nude på soverom
Fargepalett

Fargepalett med duse farger

Vil du prøve deg på andre duse farger har vi satt sammen en fargepalett bestående av 9 duse farger som er lette å kombinere sammen. Om du vil være ekstra leken kan du fint kombinere to ulike farger, der du velger den mørkeste nyansen på veggen bak sengen. Den mørke nesten svarte nyansen av blå til venstre er en spennende kontrast til duse farger og er du ekstra modig kan du prøve den på den varme bruntonen til høyre.

Tilbake