Vår ekspert på innredning av visningsleiligheter

Vår ekspert på innredning av visningsleiligheter

Innredning av leiligheten er viktig for å gjøre en bolig om til et hjem
  • Rogaland
  • Interiør

Lervig Brygge Pluss er et stort boligprosjekt med leiligheter i mange størrelser. Ettersom boligene nå står ferdig bygget og vi gjerne vil vise dem fra sin beste side, har vi innredet flere av dem. Helene Olsen-Beck, som er ansvarlig for salg av Selvaagboliger i Rogaland, er dermed blitt vår ekspert på innredning av visningsleiligheter. Vi har bedt henne dele sine erfaringer med oss.

Utgangspunktet er det beste, sier Helene, ettersom prosjektet ligger helt i sjøkanten, og mange av leilighetene har panoramautsikt mot Ryfylke.

Leilighetene vi jobber med er lyse og åpne. Takhøyden er på 2,55m, og vi har store vinduer som gir mye lys. Det er liten grad av innsyn, så man trenger sjelden gardiner for å skjerme seg.

Der vi har valgt gardiner er det kun for å dempe rommet. Gardinene går da gjerne fra taket, og helt ned til gulvet. Dette synes vi gir en eksklusiv følelse, som å være på hotell.  

Fargevalg og møbler er viktig når man skal innrede sin drømmebolig. Det kan være utfordrende å finne de riktige fargene man skal leve med hver dag. Vi tilbringer mye tid i hjemmet vårt, så fargene man velger må være

farger man vil trives med over tid. Når det kommer til møblering, så vil man gjerne at dette skal være både praktisk, og estetisk fint. Vi ønsker

gjerne å ha god plass til gjester, samtidig som vi ikke ønsker å «overmøblere».

Noen visningsleiligheter har vi valgt å male, for å gjøre leiligheten mer varm og innbydende. Bildet under samt hovedbildet er fra en av våre fineste leiligheter, hvor stue og gang er malt i fargen Marrakech Jotun 1623, og soverommene er malt i fargen Sober Jotun 10249.

Ta gjerne kontakt for visning i en leilighet i sjøkanten?

Kontaktdata finner du her, sammen med mer informasjon om prosjektet.

Tilbake