Salgssuksess på Lørenporten!

Salgssuksess på Lørenporten!

Salgssuksess på Lørenporten

God stemning preget dagen!

  • Oslo

Søndag 5. juni inviterte vi til første visning i splitter nytt visningssenter på tomten i Lørenveien 63. Mye folk og god stemning preget visningen. Mange testet også virtual reality, såkalt VR for første gang.

Det er ingen tvil om at markedet har fått øynene opp for Løren, for det var mange som tok turen til Løren og Lørenporten denne dagen. Mye folk og god stemning preget dagen. At solen skinte og vi bød på god mat fra grillen satte en fin ramme for visningen.

Virtuell visning (VR)

Vi bød på muligheten til å gå inn i en 4-roms toppleilighet med stor takterrasse med utsikt utover byen. Gjennom virtual reality får man muligheten til å oppleve leiligheten før den er klar – kjekt ikke sant?!

Mange var nysgjerrige, og med litt hjelp, var det mange som fikk testet brillene. Vi har briller i visningssenteret så kom innom på neste visning, så skal vi vise deg.

Har du ikke briller kan du kontakte oss for å få et par eller ta en kikk uten. Løsningen gir god verdi også uten briller. Ta en kikk selv ved å klikke på lenken her. Se gjerne på telefonen din. Klikk på ikonet for brille, hold telefonen på høykant og flytt hånden rundt. Vips, så opplever du følelsen av å være tilstede i en toppleilighet på Lørenporten.

Trinn 2 kommer for salg i oktober

Det er gledelig at vi allerede nå kan annonsere at Lørenporten er en salgssuksess. I skrivende stund er 108 av 148 leiligheter i 1. salgstrinn solgt. Salgstrinn 2 med ca. 150 leiligheter er planlagt salgssklart i oktober.

Tilbake