Bjørnåsen - et trivelig sted å bo

Bjørnåsen - et trivelig sted å bo

Det er et tilbud for alle på Bjørnåsen

  • Oslo

Vestvendt og flott beliggende rett ved populære Bjørndal idrettspark planlegger Selvaag Bolig 20 nye rekkehus. Alle rekkehusene er over to plan og 92 kvm BRA.

Selvaag Bolig har over flere år vært med på skape nye gode nabolag i bydel Søndre Nordstrand og området rundt Bjørnåsen med utbygging av nye leiligheter i Seterbråtveien og rekkehus og eneboliger på Solsiden, innerst i Bjørnåsveien.

Nå kommer 20 nye, to etasjers rekkehus beliggende flott til på en høyde med vestvendte uteplasser. Bjørnåsen rekkehus har kort vei til skog og grøntområder med flotte turstier og lysløyper og i gangavstand finner du skoler, barnehager og idrettsanlegg. I nærområdet finnes flere områder med matbutikker og annen handel. 

Lett å være aktiv i nærmiljøet på Bjørndal
Bjørndal Idrettspark er et relativt stort anlegg, med fire fotballbaner, to med grus og to med kunstgress, to tennisbaner, to cricketpitcher, en minikunstgressbane og flere mindre grusbaner, samt en rulleskiløype rundt hele idrettsparken. For vinteraktiviteter tilbyr området en mindre helårs hoppbakke, skøytebane og skiløyper. Området har også et klubbhus som rommer en rekke aktiviteter for barn og ungdom. Klubben driver også en utlånssentral-BUA hvor det lånes ut sportsutstyr.

Dette er en aktiv klubb som har et bredt utvalg av idretter og aktiviteter for både barn, ungdom og voksne. 

Slik idrettsanlegget drives, fungerer det som helårs møtested både inne og ute. I tillegg er området ved anlegget et viktig utfartssted for turer i Grønliåsen både sommer og vinter.

Friluftsliv sommer og vinter

Bjørndal ligger helt inn mot marka og nærheten til Grønliåsen er en spesielt attraktiv kvalitet ved området. Rekkehusene fra Selvaag Bolig ligger i umiddelbar nærhet til dette flotte grøntområdet med turstier, skiløyper og lysløype, hvor du kan spenne på deg skiene, sykle eller ta med barna på blåbærtur. Her kan du treffe på både rådyr, elg og høste av naturen både blåbær, bringebær og mye sopp. 

Om sommeren er det en fin sykkeltur til stranda i Hvervenbukta i Bunnefjorden. Her finner du to fine sandstrender, svaberg og gressbakker hvor man kan nyte sommersolen til langt på kvelden. Eller du kan legge badeturen til Steinsrudtjern på andre siden av E6. Her er det anlagt en badeplass med sandstrand, og det er grillplass og toaletter i området

Så trives du i et sosialt nabolag med idrett, aktivitet og friluftsliv er mulighetene mange på Bjørnåsen. 

Vil du vite mer om rekkehus på Bjørnåsen ta gjerne kontakt med Marius eller Christoffer. 

Tilbake